Siemens KI87SAFE0

Vergelijk prijzen van € 764.25 tot € 790.65 van 1 winkels. De laagste prijs voor de Siemens KI87SAFE0 vind je bij Bol.com.
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 790,65
€ 764,25

Productomschrijving

Veelzijdige koel-vriescombinatie Siemens KI87SAFE0

Met de Siemens KI87SAFE0 kan je alle kanten uit. Maak kennis met supervriezen, superkoelen en handig indelen met varioZone. Is bovendien energiezuinig en stil!


Ergonomie en inhoud

De Siemens KI87SAFE0 is een vrijstaande koel-vriescombinatie met het vriesvak onder. Bij het openen en sluiten van de deur merk je meteen hoe gebruiksvriendelijk de KI87SAFE0 is. De draairichting van de deur is verwisselbaar, zodat je een optimale situatie voor jouw keuken kan creëren. Drukke dagen? De alarmtoon waarschuwt je als je de deur open laat staan. De netto inhoud van de koeling is 209 liter en de vriezer heeft een inhoud van 61 liter. De KI87SAFE0 is bescheiden aanwezig. Met een geluidsniveau van 36 dB kan je hem prima in een woonkeuken plaatsen.


Inrichten en koelen

Open de koeling en maak kennis met de unieke plateaus van Siemens die je helpen inrichten. De KI87SAFE0 heeft 5 legplateaus van veiligheidsglas, waarvan er 4 in hoogte verstelbaar zijn. Verder maakt het koelgedeelte het jou gemakkelijk door een automatisch ontdooisysteem, superkoelen, en een hyperFresh plus lade. In de hyperFresh plus lade kan je je groente en fruit langer vers houden door het vochtgehalte te regelen. De Siemens KI87SAFE0 heeft 5 deurvakken, waarvan er één geschikt is voor grote flessen. Om jou werk te besparen is de Siemens KI87SAFE0 voorzien van het LowFrost systeem, waarmee je minder vaak hoeft te ontdooien. De vriescapaciteit van de KI87SAFE0 is 7 kg per 24 uur en je kan indien nodig de functie Supervriezen gebruiken.


Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.