BOSCH KIR31NSE0 Serie 2 MultiBox XXL

Vergelijk prijzen van € 649 tot € 649 van 1 winkels. De laagste prijs voor de BOSCH KIR31NSE0 Serie 2 MultiBox XXL vind je bij Bol.com.
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 649,-

Productomschrijving

De overzichtelijke inbouw koelkast KIR31NSE0 van Bosch

Verse groente en fruit langer bewaren is nog nooit zo simpel geweest. De MultiBox XXL biedt extra ruimte voor al je verse boodschappen. Ideaal voor wanneer je groots groente wil inslaan, of bijvoorbeeld gekoelde watermeloen wil meenemen naar een picknick in het park. De Bosch Serie 2 KIR31NSE0 koelkast beschikt over het Super Koelen systeem. Met deze functie wordt de temperatuur voor een korte periode verlaagd zodat de nieuwe boodschappen in de koelkast geplaatst kunnen worden zonder de reeds ingevroren producten nadelig te beïnvloeden. Daarnaast is het een handige functie als je drinken hebt gekocht voor een feestje wat snel koud moet zijn.


EcoAirflow-systeem: gelijkmatige luchtcirculatie voor een langere versheid.

Wist je dat een ongelijkmatige temperatuurverdeling in je koelkast ten koste kan gaan van smaak en versheid? EcoAirflow verdeelt de luchtvochtigheid en temperatuur continu gelijkmatig, waardoor je etenswaren langer vers blijven. De ventilator van het EcoAirflow-systeem verdeelt de koude lucht gelijkmatig over alle niveaus in de koel- en vriesruimte. Zo worden temperatuurschommelingen tot een minimum beperkt en koeltijden gereduceerd - waardoor jouw voedingsmiddelen hun smaak langer zullen behouden.

Een constante temperatuur is van belang voor het vers houden van je producten. De Fresh Sense-sensoren meten en regelen de temperatuur in de koel- en vriesruimte. Als ze een temperatuurverandering meten, bijvoorbeeld doordat de zon op de koelkast schijnt, passen de sensoren de temperatuur aan. Het resultaat: altijd een constante temperatuur in de koelkast, ongeacht de buitentemperatuur.


Ledverlichting: zet de inhoud van je koelkast in de schijnwerpers.

Ledlampen bieden compleet nieuwe verlichtingsmogelijkheden voor koelkasten. Ze verlichten de binnenkant gelijkmatig, zonder te verblinden. Ledverlichting verbruikt minder stroom dan conventionele koelkastverlichting en gaat een (toestel)leven mee.


Alarm

Waarschuwingssignaal met licht of geluid wanneer de deur niet goed is gesloten of een ander probleem zich voordoet.


Plus- en minpunten

🟢 MultiBox XXL: een extra ruime lade voor groente en fruit

🟢 Ledverlichting: verlicht de binnenzijde helder en gelijkmatig

🟢 Alarm: geeft een waarschuwing als de deur niet goed dicht zit

🟢 Super Koelen: koelt nieuw geplaatste etenswaren sneller en houdt al gekoelde producten lekker koud

🟢 EcoAirflow: optimale luchtcirculatie en een constante koeltemperatuur

🔴 Geen No-Frost system


Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.