Bosch KGN362ICF

Vergelijk prijzen van € 875 tot € 875 van 1 winkels. De laagste prijs voor de Bosch KGN362ICF vind je bij Coolblue.
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 875,-
Nieuw € 653,19

Productomschrijving

De Bosch Serie 4 KGN362ICF koel-vriescombinatie beschikt over het NoFrost systeem en VitaFresh bewaarsysteem. Dankzij NoFrost hoef je nooit meer te ontdooien, en het VitaFresh XXL <0°C: houdt jouw etenswaren langer vers met extra ruime vershoudlades. De Vario-omvormer werkt door zich aan te passen aan de temperatuurschommelingen binnen en buiten de koelkast en de belasting binnenin, en biedt optimale prestaties tijdens spanningsschommelingen.


Door de ledverlichting in de koelruimte heb je aan de binnenzijde een heldere en gelijkmatig verlichting. 2 afzonderlijke koelcircuits die apart regelbaar zijn voorkomen onderlinge geuroverdracht.


MultiAirflow-systeem: gelijkmatige luchtcirculatie voor een langere versheid.

De ventilator van het MultiAirflow-systeem verdeelt de koude lucht gelijkmatig over alle niveaus in de koel- en vriesruimte. Zo worden temperatuurschommelingen tot een minimum beperkt en koeltijden gereduceerd - waardoor jouw voedingsmiddelen hun smaak langer zullen behouden.


FreshSense: het perfecte klimaat.

Dankzij het perfecte klimaat behouden jouw levensmiddelen de ideale consistentie: ijs wordt bijvoorbeeld nooit te hard of te zacht. Een constante temperatuur is van doorslaggevend belang voor een betere versheid en smaak. De FreshSense-sensoren meten en regelen de temperatuur in de koel- en vriesruimte. Het resultaat: altijd een constante temperatuur in de koelkast, ongeacht de buitentemperatuur.


VitaFresh XXL <0°C. Extra veel ruimte voor je verse etenswaren.

Het ruime VitaFresh XXL <0°C> systeem creëert de ideale omstandigheden voor al je verse etenswaren. Dankzij de lagere temperatuur blijven vlees- en visproducten langer vers en door de geoptimaliseerde luchtvochtigheid in de vershoudlade kun je langer genieten van écht verse groente en fruit.


Alarm

Waarschuwingssignaal met licht of geluid wanneer de deur niet goed is gesloten of een ander probleem zich voordoet.


Vario-omvormer

Vario-omvormer werkt door zich aan te passen aan de temperatuurveranderingen binnen en buiten de koelkast en de belasting binnenin. Als de deur voor een lange tijd gesloten is, draait hij langzamer met een lager geluidsniveau en houdt het je eten op een optimale temperatuur. Ook biedt het optimale prestaties tijdens spanningsschommelingen. Zo geniet je dus van minder geluid, terwijl je minder energie verbruikt en er stabielere prestaties terugkrijgt.


Ledverlichting: zet de inhoud van je koelkast in de schijnwerpers.

Ledlampen bieden compleet nieuwe verlichtingsmogelijkheden voor koelkasten. Ze verlichten de binnenkant gelijkmatig, zonder te verblinden. Ledverlichting verbruikt minder stroom dan conventionele koelkastverlichting en gaat een (toestel)leven mee.


Twee aparte koelcircuits zijn praktisch en besparen tevens energie.

In toestellen met aparte koelcircuits kan de temperatuur van de koel- en diepvriesruimte afzonderlijk geregeld worden. Je past de temperatuur eenvoudig aan via de elektronische bediening.


Supercooling, de koelkast die weet hoe hij cool moet zijn.

Met de SuperCooling functie wordt de temperatuur voor een korte periode verlaagd zodat de nieuwe boodschappen in de koelkast geplaatst kunnen worden zonder de reeds ingevroren producten nadelig te beïnvloeden.


Anti-vingerafdruk

Roestvrijstalen fronten met anti-vingerafdrukcoating zijn permanent aan de oppervlakte afgedicht door middel van een speciale eindbehandeling. Door deze beschermende coating zijn vingerafdrukken veel moeilijker te zien; het oppervlak blijft langer schoon, is veel krasbestendiger en gemakkelijker schoon te maken.


Plus- en minpunten

🟢 VitaFresh XXL <0°C: houdt etenswaren langer vers met extra ruime vershoudlades

🟢 NoFrost: nooit meer je vriezer ontdooien

🟢 Extra veel ruimte voor je verse etenswaren

🟢 Plaats je koelkast waar je maar wilt

🟢 Gelijkmatige verlichting in de koelkast zorgt dat je goed zicht hebt

🟢 Twee aparte koelcircuits zijn praktisch en besparen energie

🟢 De koelkast die weet hoe hij cool moet zijn dankzij SuperCoolen

Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.