Philips Senseo Melkopschuimer CA6500/60

Vergelijk prijzen van € 68 tot € 79.99 van 1 winkels. De laagste prijs voor de Philips Senseo Melkopschuimer CA6500/60 vind je bij Amazon.nl.
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 79,99
€ 68,-
Nieuw € 53,56
Nieuw € 69,99

Productomschrijving

De SENSEO melkopschuimer is voorzien van een innovatieve garde. Zo geniet je thuis van jouw eigen hete en koude koffierecepten, afgemaakt met heerlijk luchtig melkschuim.


Magnetisch kloppen

De SENSEO melkopschuimer is ingesteld op de ideale temperatuur en snelheid, voor een ultieme stijfheid en fijnheid van het schuim.


Voor warme en koude recepten

De melkopschuimer laat je thuis genieten van allerlei warme en koude koffierecepten, zoals een latte macchiato, cappuccino of de perfecte ijskoffie.


Antikleeflaag

Reiniging van de SENSEO melkopschuimer vereist alleen afspoelen en afdrogen dankzij de antikleeflaag en het gladde oppervlak. Dankzij het waterdichte omhulsel kun je de melkopschuimer eenvoudig afspoelen.


Melkschuim voor 2 cappuccino's

Met een capaciteit van 120 ml kun je met de Philips SENSEO melkopschuimer voldoende melkschuim bereiden voor 2 cappuccino's.


Vaatwasmachinebestendige onderdelen

De opschuimer en het deksel van de SENSEO Milk Twister is vaatwasmachinebestendig voor eenvoudig schoonmaken.


Eénknopsbediening

De Philips SENSEO melkopschuimer heeft slechts één knop voor eenvoudige bediening.


Snoerloze 360° draaivoet

De melkopschuimer kan van de basis worden verwijderd voor het bijvullen van melk. De melkopschuimer terugplaatsen is net zo eenvoudig dankzij het ronde aansluitpunt.


Plus- en minpunten

🟢 Voor warme en koude recepten.

🟢 Met een capaciteit van 120 ml.

🟢 Snoerloze 360° draaivoet.

🔴 Eénknopsbediening.

Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.