Krups Nespresso Vertuo Next met Aeroccino XN911B Grijs

Vergelijk prijzen van € 193 tot € 193 van 1 winkels. De laagste prijs voor de Krups Nespresso Vertuo Next met Aeroccino XN911B Grijs vind je bij Bol.com.
Bekijk alle prijzen
+1
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 193,-
Nieuw € 209,99
€ 69,-
Nieuw € 209,99
€ 162,74
Nieuw € 273,81

Productomschrijving

De Nespresso Vertuo Next is de nieuwkomer in het assortiment Vertuo koffiemachines. Ontdek dit knappe designtoestel met zijn compacte stadsformaat en de exclusieve technologie van Vertuo met alle troeven die daarbij horen.


Automatische herkenning

De Vertuo Next herkent automatisch de cup die in de machine wordt geplaatst. Door deze herkenning is er maar 1 knop nodig voor het zetten van de koffie. De machine zet zelf de perfecte espresso of een van de andere koffiespecialiteiten.


Perfect melkschuim

De bijgeleverde Aerocinno zorgt voor het perfecte melkschuim bij een cappuccino of latte macchiato. Het is ook mogelijk om porties warme melk te maken met de Aerocinno. De melkopschuimer kan 120ml melkschuim maken en 240ml warme melk.


Gemaakt uit gerecycled plastic

De Vertuo Next machine helpt mee om de ecologische voetafdruk te verkleinen doordat de machine uit meer dan 50% gereycycled plastic gemaakt wordt. Bovendien valt de machine na 9 minuten zonder activiteit automatisch uit. De Vertuo Next voert elke nacht de nodige updates uit.


Centrifusion technologie

Het innovatieve Vertuo systeem is uitgerust met de Centrifusion technologie. De gemalen koffie kan hierdoor langer trekken en de centrifugekracht ligt beduidend hoger, wat met één simpele druk op de knop een kwaliteitsvolle koffie oplevert.


Lees meer

Specificaties

Categorieën Nespresso apparaat, Nespresso Krups, Nespresso Krups, koffiezetapparaat
Producttype Koffiezetapparaat
Vormfactor Vrijstaand
Geschikte koffiesoort Capsules
Soort drank Espresso, doppelter Espresso, Gran Lungo
Brouwmethode Espresso
Inhoud waterreservoir 1.1 liter
Verwijderbaar waterreservoir Ja
Kleur Zwart
Accessoires inbegrepen in de leveringsomvang Aeroccino3 melkopschuimer
Uitneembaar lekbakje Ja
Toon meer specificaties

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.