Magimix Nespresso Essenza Mini - Koffiecupmachine

Vergelijk prijzen van € 93 tot € 93.95 van 2 winkels. De laagste prijs voor de Magimix Nespresso Essenza Mini - Koffiecupmachine vind je bij Coolblue.
Bekijk alle prijzen
+2
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 93,-
Nieuw € 93,95
Nieuw € 109,-
€ 93,95
Nieuw € 95,-
Nieuw € 131,99

Productomschrijving

Nespresso Magimix Essenza Mini Zwart

De Essenza Mini is de meest compacte Nespresso machine tot nu toe. Het is een combinatie van gebruiksvriendelijkheid, eenvoud en de onovertroffen kwaliteit van Nespresso, zodat u keer op keer een heerlijk kopje koffie kunt bereiden.


Nieuw en compact design

De Nespresso Essenza Mini heeft een nieuw design met strakke lijnen en is zo compact dat deze koffiemachine in elke ruimte past. Het is een intuïtieve en gemakkelijk te gebruiken koffiemachine. De Essenza Mini biedt 2 programmeerbare kopgroottes: espresso en lungo en bereidt iedere keer opnieuw een heerlijk kopje koffie.


19 bar hogedruksysteem & korte opwarmtijd

Het hogedruksysteem van 19 bar zorgt voor de heerlijke koffie, zoals bereid door een barista. Dit systeem is nodig om de verschillende aroma's van de Nespresso koffies vrij te laten komen en een romige crema-laag te creëren. Het snelle opwarmsysteem behaalt in slechts 25 seconden de ideale temperatuur.


Energiebesparende koffiemachine

De Nespresso Essenza Mini machine heeft een eco-modus die na 3 minuten wordt ingeschakeld voor een laag energie verbruik. De koffiemachine wordt na 9 minuten inactiviteit geheel uitgeschakeld, om op die manier energie te besparen.


Uitzonderlijke koffie

Om uitzonderlijke koffie te kunnen bieden, gaat Nespresso ver in de keuzes die ze maken. Van het plukken van de koffiebessen tot de koffie die je drinkt: bij elke stap in het proces staan expertise, kennis en passie centraal. Nespresso is in staat om 100% van de geproduceerde capsules te recyclen. Recycle mee door jouw gebruikte capsules ook in te leveren bij een van de vele inleverpunten. Nespresso biedt 25 exclusieve koffiemelanges, een diversiteit aan smaken en aromaprofielen. Bij aankoop van een Nespresso machine ontvang je een welkomstpakket met 7 verschillende koffies. Probeer welke koffie het beste bij je past.


Lees meer

Specificaties

Categorieën Nespresso Magimix koffiezetapparaat, Magimix, koffiezetapparaat, Nespresso apparaat
Type koffiezetapparaat Espressomaschine
Type koffiepad Geschikt voor Nespresso

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.