Sage Nespresso Creatista Pro SNE900BSS Stainless Steel

Vergelijk prijzen van € 600 tot € 628 van 4 winkels. De laagste prijs voor de Sage Nespresso Creatista Pro SNE900BSS Stainless Steel vind je bij Expert.
Bekijk alle prijzen
+2
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 600,-
Nieuw € 628,-
€ 600,-
Nieuw € 600,-
Nieuw € 628,-
Nieuw € 633,-

Productomschrijving

Maak thuis koffie van baristakwaliteit, afgestemd op jouw wensen. Geniet van 2 cappuccino's in 75 seconden, gelijktijdige koffie-extractie en automatische melktexturering met het innovatieve ThermoJet-verwarmingssysteem (opwarmtijd 3 seconden). Swipe en selecteer jouw koffie via het intuïtieve snelmenu. Pas extractie, melktextuur en temperatuur aan voor zachtere, rijkere koffiesmaken. Maak de perfecte Nespresso, op jouw manier.


Maak koffierecepten als een echte barista

Laat je door jouw artistieke inspiratie leiden als je de op maat te maken melkrecepten van de Creatista Pro bekijkt. Om het recept van je keuze te maken, bereidt de machine simultaan de koffie en de melk. Laat je creativiteit los op het samenvoegen van de twee en geef jouw melkrecept de final touch van een ware barista. En als je je koffie liever zwart drinkt, heb je dankzij de heetwaterfunctie de keuze van ristretto tot americano. Het creatieve proces is ongelofelijk eenvoudig. De Creatista Pro past de parameters aan van het recept dat je kiest. En heb je er één samengesteld waarvan je eindeloos kunt blijven genieten, dan druk je simpelweg op bewaren om je favoriete melkrecept keer op keer te bereiden.


Uitzonderlijke koffie

Om uitzonderlijke koffie te kunnen bieden, gaat Nespresso ver in de keuzes die ze maken. Van het plukken van de koffiebessen tot de koffie die je drinkt: bij elke stap in het proces staan expertise, kennis en passie centraal. Nespresso is in staat om 100% van de geproduceerde capsules te recyclen. Recycle mee door jouw gebruikte capsules ook in te leveren bij een van de vele inleverpunten. Nespresso biedt 25 exclusieve koffiemelanges, een diversiteit aan smaken en aromaprofielen. Bij aankoop van een Nespresso machine ontvang je een welkomstpakket met 7 verschillende koffies. Probeer welke koffie het beste bij je past.


Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.