Bosch PUE63KBB5D inbouw inductiekookplaat

Vergelijk prijzen van € 579 tot € 579 van 1 winkels. De laagste prijs voor de Bosch PUE63KBB5D inbouw inductiekookplaat vind je bij Bol.com.
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 579,-

Productomschrijving

De efficiënte Bosch PUE63KBB5D Serie|4 inductie kookplaat met een laag energieverbruik

De Bosch PUE63KBB5D inductie kookplaat heeft vier kookzones, een speciale boostfunctie en touchbediening. Het vermogen is instelbaar in 17 standen, waardoor je maximale controle hebt. Bovendien is de kookplaat door het strakke design zeker een aanwinst voor je keuken!


Door de innovatieve functies Restart-en PowerBoost maak je het koken nog sneller en efficiënter. Voor de drukke doordeweekse dagen dat je snel een makkelijke maaltijd op tafel wilt zetten, biedt de PowerBoost een perfecte uitkomst! De praktische functie geeft jouw inductiekookplaat extra vermogen, zodat je maaltijd nog sneller klaar is. De PowerBoost zorgt namelijk voor 50% meer vermogen voor het sneller verwarmen op inductie.

De ReStart functie onthoudt jouw instellingen. Als de kookplaat uitgeschakeld wordt, blijven de instellingen 30 seconden bewaard. Zet je de kookplaat weer op actief, dan zijn de laatst gebruikte instellingen direct weer beschikbaar. Ook als jouw pan overkookt, schakelt de kookplaat zichzelf automatisch uit. Dit zorgt voor extra veiligheid tijdens het bereiden van de maaltijd of als je niet even bij de pan bent. Met het gebruik van de nieuwe bedieningspaneel stel je moeiteloos de gewenste kookzone in. Je kiest eenvoudig hoeveel vermogen je nodig hebt.


Vier kookzones met boostfunctie

De Bosch PUE63KBB5D heeft vier kookzones: één grote, één kleine en twee van normale grootte. De kleinste kookzone is ideaal voor bijvoorbeeld stoofpotjes en suddergerechten, terwijl je met de grootste kookzone over genoeg vermogen beschikt om pittig te kunnen roerbakken of een grote pan met water te verhitten. Als je vaak water kookt is deze kookplaat trouwens sowieso een aanrader. Bosch heeft de speciale PowerBoost-functie namelijk sterk verbeterd. Daardoor komt je water tot wel drie keer sneller aan de kook dan met een gewone keramische plaat. En wat deze Bosch ook onderscheidt van de concurrentie: niet slechts één, maar alle vier de kookzones zijn voorzien van PowerBoost. Daardoor kun je ook kleine pannetjes een boost geven!


Veilig en gemakkelijk in het gebruik

Een inductie kookplaat wordt niet of nauwelijks heet en er zijn geen open vlammen. Daardoor zijn ze in het algemeen veiliger in het gebruik dan bijvoorbeeld een gasfornuis. Bij dit exemplaar profiteer je daarnaast van automatische panherkenning, zodat de kookplaat alleen het vermogen inschakelt als er een pan op staat. En je kunt voor iedere kookzone een timer instellen. Als die afloopt, schakelt de kookzone vanzelf uit. Dat is handig en extra veilig. 


Touchbediening

Ook voor een inductie kookplaat heeft deze Bosch een wel heel strak aanzien. Dat komt niet alleen door de subtiele markeringen van de kookzones en de fraaie zwarte keramische plaat, maar ook omdat er geen knoppen op zitten. Alle bediening gaat namelijk via een touch element. Handig en mooi! Zo kun je heel gemakkelijk onder meer de zeventien verschillende vermogensstanden selecteren, boostfuncties in- en uitschakelen en de kookwekker zetten.


Bosch PUE63KBB5D: een aanwinst voor je keuken

Als je op zoek bent naar een goede en complete inductie kookplaat, is de Bosch PUE63KBB5D een uitstekende keuze. Het fraaie design met touchscreen is niet alleen mooi, maar ook functioneel. En met zeventien vermogensstanden plus boostfunctie voor ieder van de vier kookzones maak je van iedere maaltijd een succes!


Plus- en minpunten

🟢 Beschikt over TouchControl

🟢 Tot wel 50% meer vermogen voor sneller verwarmen op inductie dankzij de PowerBoost functie

🟢 Automatische uitschakeling wanneer de pan overloopt

🟢 TouchSelect: Alles met één enkele aanraking.

🟢 De ReStart fuctie onthoudt jouw instellingen

🟢 Timer met uitschakelfunctie beschikbaar

🟢 Timer: een alarm aan het einde van de ingestelde tijd

🟢 Kinderbeveiliging

🔴 Bevat geen automatische programma's

🔴 Bevat geen automatische programma's

Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.