Siemens EX851FVC1E

Vergelijk prijzen van € 1039 tot € 1039 van 1 winkels. De laagste prijs voor de Siemens EX851FVC1E vind je bij Bol.com.
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 1039,-

Productomschrijving

De Siemens inductiekookplaat (inbouw) EX851FVC1 voor snel en efficiënt koken

Met de Siemens inductiekookplaat (inbouw) EX851FVC1 heb je veel regelmogelijkheden en kun je met zo min mogelijk energie toch snel al je gerechten bereiden. Deze kookplaat geeft je veel ruimte, is makkelijk te reinigen en op maat te bedienen.


Flexibel koken in veel verschillende standen

Mensen die gewend zijn aan koken met gas, willen nog wel eens hun reserves hebben tegen koken op een andere manier. Echter, deze Siemens inductiekookplaat (inbouw) EX851FVC1 geeft je minstens dezelfde regelmogelijkheden als een gasfornuis. Je hebt alleen pannen nodig die geschikt zijn voor koken met inductiestroom. Deze kookplaat heeft vijf inductiekookzones die je in 17 standen kunt zetten. Ook heb je een grote zone die geschikt is voor een braadslee, zodat je jouw vleesgerechten precies zo kunt bakken of grillen als topchefs ook doen. Deze kookplaat is voorzien van FlexInduction. Voor een extra grote pan gebruik je twee kookzones. De FlexInduction sensoren herkennen het aantal en de vorm van de pannen die je gebruikt.


Snelle gerechten zijn geen probleem

Soms moet je extra snel kunnen koken. Bij de Siemens inductiekookplaat (inbouw) EX851FVC1 is dat geen enkel probleem. Je gebruikt eenvoudig de PowerBoost-functie. Door PowerBoost zijn je pannen zeker 35% sneller warm. PowerBoost is ook zeer geschikt als je grotere hoeveelheden tegelijk wilt koken. Een groot familiediner of verjaardagsdiner is dus nooit meer een probleem. Je hoeft niet meer in etappes te koken om alles tegelijkertijd gaar te hebben. PowerBoost levert je gebruiksgemak en veel tijdwinst op. En na het koken? Gewoon met een nat doekje en daarna met vetabsorberend papier over je kookplaat en alles is weer brandschoon.


Slimme sensoren en makkelijk te bedienen

Met de gevoelige sensoren van je bedieningssysteem kook je volledig op maat. De temperatuur regel je eenvoudig in stappen van 0,5 tot 9. Bediening is een peulenschil met het gemakkelijk te bedienen TouchSlider-bedieninssysteem. Van langzaam sudderen tot snel dichtschroeien, met deze Siemens inductiekookplaat (inbouw) EX851FVC1 is veel mogelijk. Past hij in je inbouwkeuken? Je hebt een nis nodig met een lengte van 75 cm, een breedte van 49 cm en een hoogte van 5,1 cm.


Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.