ETNA KIV264RVS

Vergelijk prijzen van € 399 tot € 399 van 2 winkels. De laagste prijs voor de ETNA KIV264RVS vind je bij Coolblue.
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 399,-
Nieuw € 399,-
Nieuw € 289,-

Productomschrijving

Met deze 59cm vrijstaande inductie kookplaat haal je niet alleen gemak in huis (geleverd met stekker en een te sluiten op een normaal stopcontact), maar ook een kwaliteitskookplaat in een strak RVS design frame. Het vermogen is in te stellen op 10 standen inclusief boost en met de sliderbediening per zone biedt deze kookplaat optimaal gebruiksgemak!


Plug & Cook

De kookplaat wordt geleverd met een geaarde stekker voor aansluiting op een normaal geaard 230 V stopcontact. Super handig: je kan de kookplaat dus direct aansluiten en gebruiken.


Gebruiksgemak

Dankzij het Virtual Pan Support Design kun je precies zien waar je de pan moet plaatsen zodat je optimaal gebruik kunt maken van het vermogen de zone. Door veilige functies als de restwarmte indicatie, panherkenning, kookduurbegrenzing en kinderslot hoef je je geen zorgen te maken. De restwarmte indicatie betekent: je pan wordt warm tijdens het koken en geeft die warmte af aan de kookplaat. Deze functie geeft met een knipperende H aan wanneer een zone na het koken nog warm is. Met de boostfunctie kun je het vermogen van je inductie kookplaat tijdelijk verhogen met 20 tot 35%, om zo nog sneller water aan de kook te brengen. Ook is de kookplaat uitgerust met een timerfunctie: stel in hoe lang je pasta of groenten moeten koken en heb daar geen omkijken meer naar.


Meer functies

Ten slotte biedt de kookplaat twee speciale functies die het koken nog makkelijker maken: een warmhoud- en een pauzefunctie. De warmhoudfunctie houdt de inhoud van de pan op een constante temperatuur van 70˚C totdat het opgediend kan worden. Het eten behoudt hierdoor haar smaak en kan opgediend worden met de juiste temperatuur. De pauzefunctie biedt uitkomst op momenten dat je per ongeluk iets over laat koken of als er iemand aanbelt. Met 1 druk op de knop zet je de kookplaat op pauze.


Bediening

De kookplaat beschikt over een sliderbediening per zone. Schakel direct naar de juiste stand zonder eerst een zone te selecteren.


Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.