ETNA KIV360WIT

Vergelijk prijzen van € 599 tot € 599 van 2 winkels. De laagste prijs voor de ETNA KIV360WIT vind je bij Expert.
Bekijk alle prijzen
+1
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 599,-
Nieuw € 599,-
Nieuw € 469,-
Nieuw € 595,-

Productomschrijving

De KIV360WIT inductiekookplaat is de perfecte vervanger van je oude keramische kookplaat. De kookplaat is standaard uitgerust met een Perilex stekker voor aansluiting op een Perilex stopcontact. Wil je een gaskookplaat vervangen? Laat dan je meterkast aanpassen met een Perilex aansluiting; zo maak je optimaal gebruik van het vermogen van een inductie.


Warmhoudfunctie

Met een breedte van 60 cm heb je veel ruimte voor pannen. Met de 3 kW PowerZone breng je in no-time een grote pan water aan de kook. Ook handig is de warmhoud functie, deze functie houdt het eten op een constante temperatuur van 70˚C graden totdat het opgediend kan worden. Het eten behoud hierdoor zijn smaak en kan opgediend worden met de juiste temperatuur.


BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.