Tefal Prep'Mix+ HT4621 - Handmixer

Vergelijk prijzen van € 54.62 tot € 64.99 van 3 winkels. De laagste prijs voor de Tefal Prep'Mix+ HT4621 - Handmixer vind je bij Bol.com.
Bekijk alle prijzen
+1
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 64,99
€ 54,62
Nieuw € 64,99
€ 54,62
Nieuw € 61,95
Nieuw € 52,95

Productomschrijving

Tefal Prep'Mix+ handmixer: Voor veelzijdige resultaten Niets is zo leuk als thuis bakken. Van de heerlijke geur tot aan het zien van familie en vrienden die genieten van je baksels. De nieuwe Prep’Mix+ handmixer is de ideale bakpartner en heb je oneindig veel mogelijkheden binnen handbereik. Deze veelzijdige handmixer is ontworpen om aan al je wensen in de keuken te voldoen. De krachtige 500W motor zorgt voor perfecte resultaten, zowel met lichte als met zwaardere ingrediënten. Gebruik de RVS gardes voor het mixen van lichte ingrediënten, zoals slagroom of beslag en gebruik de RVS deeghaken voor het zwaardere kneedwerk, zoals brood- of pizzadeeg. Met de hoogwaardige RVS staafmixervoet bereid je eenvoudig soepen, sauzen en smoothies. Dankzij de 5 snelheden en de turbofunctie wordt mixen nog eenvoudiger. Dankzij het ergonomische handvat ligt de handmixer comfortabel en stevig in de hand, de handmixer blijft stabiel staan zodat je aanrecht schoon blijft en dankzij de vaatwasserbestendige accessoires is het apparaat snel en eenvoudig te reinigen.

Lees meer

Specificaties

Categorieën handmixer, Tefal handmixer
Producttype Handmixer
Vaatwasmachinebestendig Afneembare onderdelen
Kleur Sneeuwwitje
Functie Turbo functie
Snelheidsinstellingen 5 voorinstellingen
Messen en hulpstukken inbegrepen Roestvrijstalen kneder (2x), roestvrijstalen garde (2x), handmixerhulpstuk
Accessoires inbegrepen in de leveringsomvang Maatbeker
Stroomverbruik 500 W

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.