ATAG BCM4611C

Vergelijk prijzen van € 781.32 tot € 1849 van 3 winkels. De laagste prijs voor de ATAG BCM4611C vind je bij Bol.com.
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 781,32
Nieuw € 1849,-
€ 1099,-
Nieuw € 1199,-

Productomschrijving

De ATAG BCM4611C is een oven met geïntegreerde magnetron die beschikt over een inhoud van 50 liter. Naast een oven kun je het apparaat ook als magnetron en grill gebruiken. Daarnaast beschikt het over extra functies zoals snel voorverwarmen, warmhouden, borden opwarmen en ontdooien. Door de 4 inschuifniveaus kun je meerdere gerechten tegelijkertijd bereiden. 


Soft Close

De deur van deze oven gaat vanzelf dicht dankzij het soft-close systeem. Zo kun jij direct weglopen met een hete ovenschaal in jouw handen zonder de deur te sluiten. 


Quick-Start

Wil je snel aan de slag? Dat doe jet met Quick-start! Met één druk op de knop wordt de magnetron gestart op een maximaal vermogen gedurende een halve minuut. Met nog een druk op de knop is de tijdsduur te verlengen.


Aqua Clean

Ben je klaar met de oven? Dan is deze gemakkelijk weer schoon te maken. Met het Aqua Clean programma wordt vuil los geweekt door middel van bijgevoegd water. Het overtollige water wat achterblijft kun je gemakkelijk weghalen met een doekje. 


Inbouwen op ooghoogte

Deze oven kun je probleemloos op ooghoogte inbouwen. Dit is ergonomisch verantwoord: je hoeft namelijk niet te bukken. 


Overige kenmerken

  • 127 automatische programma's
  • Oven temperatuur van 30 - 250 °C
  • Vermogen magnetron 90 - 1000 W
  • 2,9 inch TFT display
  • Bediening via draaiknop en touch
  • Anti-fingerprint
  • Kinderslot
  • Koelventilator
  • Meegeleverde accessoires: 1 grillrooster, 1 glazen bakplaat, 1 geëmailleerde bakplaat


Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.