Bosch SMV4HAX40N

Vergelijk prijzen van € 649 tot € 699 van 1 winkels. De laagste prijs voor de Bosch SMV4HAX40N vind je bij Bol.com.
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 699,-
€ 649,-
Nieuw € 1259,-
€ 699,-
Nieuw € 839,-

Productomschrijving

De Bosch SMV4HAX40N inbouw vaatwasser

Deze vaatwasser integreer je volledig in het design van je keuken en is met een capaciteit van 13 couverts ruim geschikt voor huishoudens van vier of vijf personen. Bovendien kan je de vaatwasser overal bedienen dankzij de Home Connect functie. Met speedPerfect Plus is je vaat in minimale tijd perfect schoon en droog.


Handige opties

De Bosch SMV4HAX40N inbouw vaatwasser heeft een slimme AquaSensor die continu de vervuilingsgraad van het spoelwater meet. Hierdoor gebruikt hij alleen die hoeveelheid water die ook echt nodig is. Uiteindelijk levert je dat een besparing op, zowel op water als afwasmiddel. Deze vaatwasser is voorzien van AquaStop, die je tegen elke vorm van waterschade beschermt. Daarnaast beschikt deze vaatwassen over infoLight, dit projecteert een rood licht op de keukenvloer als het gekozen programma loopt en stopt zodra de vaat klaar is. Dankzij RackMatic is de bovenste korf in drie standen verstelbaar.


Duurzaam, stil en zuinig met energie

Een EcoSilence Drive is bijzonder stil en doet jaren lang ongestoord zijn werk. Het achtergrondgeluid bedraagt slechts 46 dB, dus je kunt je machine gerust laten draaien als iedereen al slaapt.


Plus- en minpunten

🟢 PerfectBake Plus: regelt zelf de instellingen en vertelt je wanneer je gerecht uit de oven kan.

🟢 Automatisch uitschakelen: het kookproces stopt vanzelf wanneer je gerecht klaar is.

🟢 Steam Plus: voor een zachte, gezonde voedselbereiding tot 120 °C.

🟢 TFT-Touchdisplay Plus: eenvoudige bediening dankzij de innovatieve Digital Control Ring en een groter TFT-touchscreen.

🟢 Digital Control Ring: de simpele en innovatieve manier om oveninstellingen te selecteren.

🟢 Home Connect aansluiting

Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.