Bosch vaatwasser (inbouw) SMV4HCX48N

Vergelijk prijzen van € 1119.81 tot € 1119.81 van 1 winkels. De laagste prijs voor de Bosch vaatwasser (inbouw) SMV4HCX48N vind je bij Bol.com.
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 1119,81
Nieuw € 1319,-
€ 749,-

Productomschrijving

Deze Bosch SMV4HCX48N vaatwasser is volledig integreerbaar en op afstand te bedienen met Home Connect. De vaatwasser is geschikt voor 14 standaard couverts en is voorzien van 6 programma’s en 4 speciale functies waaronder SpeedPerfect Plus. Bovendien is de vaatwasser bijzonder stil met 44 dB.


Wassen naar behoefte

De mate van vervuiling, het soort serviesgoed, de hoeveelheid en of er bestek wordt gewassen. Al die dingen hebben invloed op de manier waarop de vaatwasser het beste zijn werk kan doen. Met Easy Start van Home Connect hoef je deze informatie alleen maar in te voeren op je smartphone en deze activeert dan rechtstreeks het juiste vaatwasprogramma. Zo levert elke wasbeurt altijd een perfect resultaat op.


Uittrekbare besteklade

De uittrekbare Vario-besteklade voegt een derde laadniveau toe en maakt ActiveWater-vaatwassers nog comfortabeler in gebruik. Het is de ideale plaats voor bestek en klein kookgerei zoals opscheplepels en gardes. Zo biedt hij meer flexibiliteit bij het inladen en ontstaat er meer ruimte in de vaatwasser. De bestekkorf in de onderkorf kan worden vervangen door de Vario-besteklade, die ruimte biedt voor maximaal 14 bestekken bij vaatwassers van 60 cm en 10 bestekken bij vaatwassers van 45 cm.


Zacht voor je servies en glaswerk

Een speciale glasbeschermingsfunctie zorgt voor hoogwaardige glazen en fijn aardewerk. Omdat zacht water glascorrosie veroorzaakt, regelen Bosch vaatwassers met glasbescherming de waterhardheid. Zo blijven glazen en fijn aardewerk langer mooi. Plastic vaat hoef je niet langer met de hand na te drogen. Daarvoor zorgt het ExtraDry programma op je vaatwasser. Met een warmere laatste spoelgang en een langere droogtijd. Bedenk hoe handig dit kan zijn voor babyflessen of kinderservies.


Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.