Bosch SMV6ZCX42N - Serie 6 - Vaatwasser - Inbouw

Vergelijk prijzen van € 889 tot € 959 van 1 winkels. De laagste prijs voor de Bosch SMV6ZCX42N - Serie 6 - Vaatwasser - Inbouw vind je bij Bol.com.
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 959,-
€ 889,-
Nieuw € 1709,-
€ 899,-

Productomschrijving

Bosch SMV6ZCX42N, stille vaatwasser met Home Connect

Deze Bosch SMV6ZCX42N inbouw vaatwasser is stil, snel en flexibel. Bovendien beschikt de Bosch SMV6ZCX42N over Home Connect. Tevens is de vaatwasser voorzien van PerfectDry: perfect droogresultaat dankzij Zeoliet. De Bosch SMV6ZCX42N kun je dankzij RackMatic naar wens indelen, de bovenkorf is in hoogte verstelbaar.

De IntensiveZone-functie die bij veel programma's extra kan worden geactiveerd, verhoogt de sproeidruk en temperatuur in de onderkorf. Zeer vuile schalen en pannen worden optimaal gereinigd, terwijl fijner serviesgoed veilig in de bovenkorf kan worden geplaatst.


De uittrekbare Vario-besteklade voegt een derde laadniveau toe en maakt ActiveWater-vaatwassers nog comfortabeler in gebruik. Het is de ideale plaats voor bestek en klein kookgerei zoals opscheplepels en gardes. Zo biedt hij meer flexibiliteit bij het inladen en ontstaat er meer ruimte in de vaatwasser.


Het gemak van Easy Start

De mate van vervuiling, het soort serviesgoed, de hoeveelheid en of er bestek wordt gewassen. Al die dingen hebben invloed op de manier waarop de vaatwasser het beste zijn werk kan doen. Met Easy Start van Home Connect hoef je deze informatie alleen maar in te voeren op je smartphone en deze activeert dan rechtstreeks het juiste vaatwasprogramma. Zo levert elke wasbeurt altijd een perfect resultaat op. Speedperfect plus zorgt voor dat je vaat sneller en duurzamer schoon wordt.


Een handig extraatje van onze Home Connect app in combinatie met de Home Connect vaatwasser, is dat je een teller mee kunt laten lopen met de hoeveelheid vaatwastabletten die in een verpakking zitten. Bijna op? Dan krijg je een pushbericht en kun je op tijd naar de winkel voor je zonder komt te zitten.


Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.