Whirlpool WIO 3T141 PES / Inbouw / Volledig geïntegreerd / Nishoogte 82 - 90 cm

Vergelijk prijzen van € 529 tot € 699 van 3 winkels. De laagste prijs voor de Whirlpool WIO 3T141 PES / Inbouw / Volledig geïntegreerd / Nishoogte 82 - 90 cm vind je bij Bol.com.
Bekijk alle prijzen
+2
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 559,-
€ 529,-
Nieuw € 699,-
€ 599,-
Nieuw € 643,-
Nieuw € 779,-
€ 699,-
Nieuw € 749,-

Productomschrijving

Superieure reinigingsprestaties  

Met de innovatieve technologie en speciale functies van Whirlpool WIO 3T141 PES kun je via het gebruikersvriendelijke bedieningspaneel en de automatische instellingen optimale was- en droogresultaten met minimale reiniging behalen. Met dit model geniet je van de superieure reinigingsprestatie voor ideale afwasresultaten. Bovendien is dit apparaat voorzien van uitschuifbare deurscharnieren, zodat je het apparaat gemakkelijk in jouw keuken kunt plaatsen. 


Stralend schone vaat 

Krachtige spuitmonden achterin de machine zorgen voor een stralend schone vaat. Zelfs bij het meest hardnekkige vuil. De intelligente sensors in het vetfilter meten het vuil- en het vetniveau van de vaat en passen hier de kracht van de spuitmonden en het gebruik van middelen op aan. 


Voorspoelen is niet meer nodig 

De 6th SENSE PowerClean technologie zorgt voor uitstekende wasresultaten zonder handmatig voorspoelen, inweken of schrobben. Bovendien verlaag je met deze technologie aanzienlijk het waterverbruik. Whirlpool WIO 3T141 PES opent de deur automatisch aan het einde van het programma en zorgt hiermee voor een natuurlijke droging van de was, ook garandeert dit systeem een hogere energie-efficiëntie. 

De optie startuitstel biedt de mogelijkheid om het afwasprogramma van jouw vaatwasser naar wens uit te stellen zodat je tijd en energie kunt besparen. 


Absolute stilte 

Deze Whirlpool vaatwasser zorgt voor uitstekende resultaten met minder geluid zodat je kunt genieten van je rust en stilte. 


Uitmuntende energie efficiëntie 

Jouw Whirlpool WIO 3T141 PES vaatwasser met energieklasse C combineert uitstekende reinigingsresultaten met een waterverbruik van 9,5 liter per cyclus . 


Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.