BaByliss AS136E Air Style 1000

Vergelijk prijzen van € 50.49 tot € 55.02 van 1 winkels. De laagste prijs voor de BaByliss AS136E Air Style 1000 vind je bij Amazon.nl.
Bekijk alle prijzen
+3
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 55,02
€ 50,49
Nieuw € 50,49
Nieuw € 51,99
Nieuw € 69,90
€ 55,-
Nieuw € 63,95
Nieuw € 69,-

Productomschrijving

De Air Style 1000 Föhnborstel AS136E van BaByliss is een volledige set met vier opzetstukken voor vorm, volume en glad, gepolijst haar. Een blaasmond voor het voordrogen van je haar. Een ronde 50mm borstel met flexibele borstelharen voor volume en vorm te geven aan je haar. De stijlborstel geeft je haar een steil effect met volume. Maak een zachte, grove krullen met het conische opzetstuk. De ionische anti-frizz functie zorgt ervoor dat je haar pluisvrij, mooi glad en glanzend wordt.

Specificaties

Categorieën Babyliss, BaByliss Fohn, BaByliss Stijltang, BaByliss krultang, BaByliss tondeuse
Haar lockig machen Ja
Haar texturieren Ja
Haar drogen Ja
Ionenfunctie Ja
Regelbare temperatuur Ja
Aantal verwarmingstrappen 2
Vorm krultang Conisch
Doel Droog/nat haar
Cool Shot functie Ja
Rotatie onderkant 360 Ja
Toon meer specificaties

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.