Oral-B PRO 3000 elektrische tandenborstel

Vergelijk prijzen van € 56.69 tot € 79.99 van 3 winkels. De laagste prijs voor de Oral-B PRO 3000 elektrische tandenborstel vind je bij Amazon.nl.
Bekijk alle prijzen
+1
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 79,99
€ 56,69
Nieuw € 69,-
€ 58,50
Nieuw € 68,95
Nieuw € 79,99
€ 47,99

Productomschrijving

Ervaar de Oral-B Pro 3 van het nummer één meest gebruikte tandborstelmerk door tandartsen wereldwijd. Het slanke handvat van de Pro 3 elektrische tandenborstel helpt je te poetsen zoals jouw tandarts dat aanbeveelt: Het helpt je 2 minuten poetsen met de professionele timer en meldt je om de 30 seconden dat je een andere zone moet poetsen. Je beweegt de borstel gewoon in jouw mond en de unieke, ronde borstelkop van Oral-B doet de rest.


Beschermt jouw gevoelige tandvlees

Hij verwijdert tot 100% meer tandplak dan een gewone manuele tandenborstel voor gezonder tandvlees en maakt jouw glimlach witter vanaf de eerste poetsdag door oppervlakkige verkleuringen te verwijderen. Dat is niet alles, de tandenborstel helpt je ook jouw gevoelige tandvlees te beschermen met de 360 graden poetsdrukcontrole die de poetssnelheid vermindert en je waarschuwt als je te hard poetst. De Oral-B Pro 3 tandenborstel is onmisbaar voor iedereen die naar een elektrische tandenborstel wil overschakelen en zijn mondgezondheid wil verbeteren.


Voordelen en kenmerken

  • Voor echte reiniging - verwijdert bacteriën door 100% meer tandplak te verwijderen dan een manuele tandenborstel
  • 3 poetsstanden: Dagelijkse reiniging, Whitening en Gevoelige tanden
  • De Lithium-Ionbatterij gaat met 1 oplaadbeurt meer dan 2 weken mee
  • Helpt je langer te poetsen met de ingebouwde timer van 2 minuten
  • Bevat: 1 handvat met oplader, 1 opzetborstel


Lees meer

Specificaties

Categorieën
Item per verkoopeenheid 1 x
Doelgroep Volwassenen
Type tandenborstel Roterende tandenborstel
Aantal stappen 3 x
Reinigingsprogramma Verlicht

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.