Braun Series 8 8413s Wet&Dry Scheerapparaat met scheerblad Trimmer

Vergelijk prijzen van € 200 tot € 200 van 1 winkels. De laagste prijs voor de Braun Series 8 8413s Wet&Dry Scheerapparaat met scheerblad Trimmer vind je bij Bol.com.
Bekijk alle prijzen
+2
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 200,-
Nieuw € 249,99
€ 174,99
Nieuw € 250,-
Nieuw € 273,-
Nieuw € 306,-

Productomschrijving

Welkom bij het volgende scheerniveau met de Braun Series 8: een elektrisch scheerapparaat voor mannen voor een krachtig scheerresultaat bij elke beweging en zacht voor de huid.


Met Sonische technologie

Het beschikt over de unieke sonische technologie van Braun die 10.000 micro-vibraties gebruikt om meer haartjes te grijpen door zacht over de huid te glijden. Dit elektrische scheersysteem heeft een 40 graden flexibele scheerkop die zich aan de gezichtscontouren aanpast en zorgt voor een gladde scheerbeurt, zelfs op lastige plekken.


Voordelen en kenmerken

  • Helpt meer haartjes te grijpen: dit scheerapparaat maakt gebruik van de unieke sonische technologie van Braun met 10.000 micro-vibraties, waardoor het mes ook zachtjes over de huid glijdt.
  • Gladheid van een hoger niveau, zelfs op lastige plekken: dit elektrische scheersysteem heeft een 40° flexibele kop en zwevende mesjes, die zich automatisch aanpassen aan de gezichtscontouren voor gladheid en zachtheid voor de huid in elk gezichtsgebied.
  • Krachtige batterij: de Li-ion batterij van het scheerapparaat garandeert een batterijduur van 1 uur. Beschikt ook over een snelle oplaadoptie van 5 minuten voor last-minute-scheerbeurten.
  • Gemaakt in Duitsland: dit elektrische scheerapparaat voor mannen is ook 100% waterbestendig en kan worden gebruikt met schuim, gel of zelfs onder de douche.


Doos bevat:

  • 1 x Elektrisch scheerapparaat
  • 1 x Oplaadstandaard
  • 1 x Reinigingsborsteltje
  • 1 x Oplaadsnoer
  • 1 x Gebruikershandleiding


Plus- en minpunten

🟢 Dankzij unieke sonische technologie grijpt hij meer haartjes en glijdt zacht over de huid

🟢 Beschikt over een flexibele kop en zwevende mesjes die zich automatisch aanpassen aan de gezichtscontouren

🟢 Met snelle oplaadfunctie voor last minute scheren

🔴 Beschikt niet over een SmartCare Center


Lees meer

Specificaties

Categorieën Scheerapparaat, Braun scheerapparaat
Merk Bruin
Onderdeelnummer bu-S0432542
GTIN 04210201371731

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.