Philips 5000 Series HC5630/15 - Tondeuse

Vergelijk prijzen van € 41.99 tot € 45.53 van 1 winkels. De laagste prijs voor de Philips 5000 Series HC5630/15 - Tondeuse vind je bij Bol.com.
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 45,53
€ 41,99

Productomschrijving

Met de Philips tondeuse HC5630/15 krijg je altijd een gelijkmatig resultaat. De kam is zo ontworpen dat er nooit meer haar vast kan komen te zitten. Een speciale technologie zorgt ervoor dat de geschoren haren wegglijden waardoor er geen onderbrekingen meer zijn. Zo kun je in één keer doorgaan met het in model brengen van jouw haar.


Dubbelzijdig knippen

De speciale DualCut-technologie van Philips betekent dat het apparaat een tweezijdig knipelement heeft. Hiermee trim je jouw haar twee keer sneller dan met eenzijdige mesjes.


Kies jouw perfecte lengte

Kies uit 28 lengtestanden de lengte die jij wilt. Je stelt de twee kammen eenvoudig in op lengtes variërend van 3 mm tot 28 mm, steeds met 1 mm ertussen. Met de stoppelkam trim je op 2 mm. Als je echt kort wilt dan verwijder je de kam en trim je op 0.5 mm.


Draadloos, maar ook met snoer te gebruiken

Gebruik de trimmer tot wel 90 minuten achter elkaar na hem 1 uur te hebben opgeladen. Hierdoor heb je optimale bewegingsvrijheid.


Waterbestendig

Je maakt de trimmer super eenvoudig schoon omdat het apparaat 100% afspoelbaar is. Door de trimmer goed schoon te houden blijven de prestaties optimaal.


Turbo-knop

Gebruik de handige turbo knop voor wanneer je wat extra kracht nodig hebt voor dichtbegroeide gebieden.


Optimale grip

Deze Philips tondeuse heeft een gebogen handvat met een speciale structuur waardoor je altijd optimale grip en controle hebt.


Zelfslijpende mesjes

De mesjes in deze tondeuse zijn zelfslijpend. Hierdoor hebben ze weinig onderhoud nodig en blijven ze tot wel 5 jaar even scherp als op dag één.


Plus- en minpunten

Pluspunten

  • Kies uit maar liefst 28 lengtestanden.
  • Wordt geleverd met een handige opbergetui.
  • Eenvoudig schoon te maken onder de kraan, 100% afspoelbaar.

Minpunt

  • Voor het trimmen van gezichtshaar werkt een Philips baardtrimmer nog preciezer.


Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.