Ring Chime Pro Gen. 2 (2020)

Vergelijk prijzen van € 59 tot € 59.95 van 3 winkels. De laagste prijs voor de Ring Chime Pro Gen. 2 (2020) vind je bij Coolblue.
Bekijk alle prijzen
+3
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 59,-
Nieuw € 59,-
Nieuw € 59,95
Nieuw € 56,99
Nieuw € 59,99

Productomschrijving

De Ring wifi-versterker Chime Pro is een ideale uitbreiding op de Ring videodeurbel. Zo kan je op elke gewenste plek in huis de deurbel horen. Dankzij dual-band wifi (2,4 en 5 gHz) wordt het bereik van je wifi-versterker uitgebreid, zodat je overal in huis meldingen kan ontvangen. De Chime Pro is voorzien van een ingebouwd nachtlampje en een niet storen-modus.


Luid en duidelijk geluid

De Ring Chime Pro wifi-versterker krijgt een melding wanneer iemand aanbelt of wanneer er beweging wordt gedetecteerd. De wifi-versterker maakt verbinding met alle Ring videodeurbellen. Bovendien kan je met meerdere Chime-apparaten tegelijk verbinding maken met een videodeurbel. Steek de stekker van de Chime Pro in een stopcontact binnenshuis, zoals de woonkamer of keuken. Zo hoef je niks te missen als je telefoon buiten bereik is. Het slanke en stijlvolle ontwerp past in elke ruimte.


Gepersonaliseerde meldingen

Met de Chime Pro kan je onderscheid maken tussen een melding van de videodeurbel of van een bewegingsdetectie, waarbij je keuze hebt uit een ruim assortiment aan klassieke en speciale beltonen.


Lees meer

Specificaties

Categorieën
Producttype Signaalversterker / deurbel
Omgeving Binnen
Functies Uitbreiding van het WLAN bereik
Geïntegreerde componenten Nachtlampje
Verbindingstechniek Draadloos - IEEE 802.11b, IEEE 802.11a, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.11ac
Frequentieband 2.4 Ghz, 5 GHz
Kenmerken Regelbaar volume
Kleur Wit
Garantie 1 jaar garantie
Breed 6,9 cm
Toon meer specificaties

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.