Onze winkels zijn tijdelijk gesloten, maar telefonisch bereikbaar voor persoonlijk advies en bestellingen. Onze winkelmedewerkers bezorgen bij je thuis! Lees meer

HP Instant Ink

Jouw printer bestelt inkt, zodat je nooit zonder komt te zitten.

Op zoek naar meer printgemak? Meld je aan voor HP Instant Ink en HP zorgt voor de rest. Bespaar tijd en geld doordat jouw printer zelf de benodigde inkt bestelt. Je krijgt de nieuwe inktcartridges gratis toegestuurd nog voordat je deze nodig hebt. De inktcartridges en de leveringskosten zijn dus inbegrepen in de prijs. De prijzen zijn gebaseerd op het aantal geprinte pagina’s, niet op het aantal gebruikte cartridges. Je kunt altijd kosteloos online wijzigen of annuleren.

Wat is HP Instant Ink?

HP Instant Ink is een service van HP die automatisch nieuwe cartridges bestelt voor je printer. Dankzij deze handige services zit je nooit meer zonder inkt. Je zal nooit meer naar de winkel hoeven te gaan om cartridges te kopen of een refill kit te gebruiken. Waarom? Omdat HP Instant Ink niet alleen automatisch werkt, maar ook een stuk goedkoper is.

Hoe het werkt?

1

Kies je plan

Kies een plan gebaseerd op het aantal pagina’s dat je per maand print, niet op de hoeveelheid inkt die je gebruikt. Zwart-wit en kleur kosten exact hetzelfde.

bekijk de plannen

2

Ontvang inkt voor je zonder zit

Nog voordat je oude inkt op is worden nieuwe cartridges bij jou geleverd. Inktcartridges, leveringskosten en recycling zijn in de prijs inbegrepen.

3

Geniet van gemakkelijk printen

Geen jaarlijkse vergoeding of verplichting - je kunt altijd kosteloos online wijzigen of annuleren

Automatisch cartridges vullen met HP Instant Ink

Vul jouw cartridges automatisch aan met HP Instant Ink. Je printer bestelt zelf nieuwe cartridges als de jouwe bijna leeg zijn. Op die manier zit je dus nooit meer zonder inkt voor je printer. De Instant Ink cartridges zijn groter dan de normale XL cartridges, dus ze gaan een stuk langer mee. De cartridges zijn goedkoop, want je bespaart met een Instant Ink service tot wel 70% op de printkosten.

Is HP Instant Ink echt goedkoper?

Hoeveel je kunt besparen hang af van hoeveel je print. Maar HP Instant Ink is altijd goedkoper dan de originele cartridges en vaak ook hervulbare cartridges. Je betaalt namelijk voor wat je print en niet voor de inkt. Of je nu een e-boek of alleen maar foto’s uitprint de kosten per pagina zijn hetzelfde. ook maakt het niet uit of je in kleur of zwartwit print, daardoor weet je van te voren wat de kosten zullen zijn en kom je nooit voor verrassingen te staan. Wil jij al je vakantiefoto’s uitprinten? Dan doe je dat met een gerust hart, want je inkt zal niet zomaar op zijn.

Welke printers zijn geschikt?

Instant Ink werkt met geselecteerde HP printers. Wil je zeker zijn dat je direct (of misschien in de toekomst) gebruik kan maken van de HP Instant Ink voordelen? Kies dan een printer die geschikt is voor deze service. Om het je gemakkelijk te maken hebben wij ze voor je op een rijtje gezet.

Instant Ink plannen

1) Als je in een maand niet al je pagina's print, worden de ongebruikte pagina's opgespaard en meegenomen naar de volgende maand. Het maximum aantal ongebruikte pagina's dat je kunt opsparen en meenemen is beperkt tot driemaal het aantal pagina's per maand volgens je betaalde plan (bijv. 50 pagina plan = maximaal 150 meeneempagina's).

Meestgestelde vragen

Het maandbedrag is bedoeld voor de pagina's die je denkt te printen per maand (inclusief verzending en recycling). Print je minder, dan neem je (afhankelijk van je plan) tot 300 ongebruikte pagina's mee.

• Print gratis
  Geen meeneempagina's
• Print soms
  Neem tot 50 ongebruikte pagina's mee.
• Print regelmatig
  Neem tot 100 ongebruikte pagina's mee.
• Print vaak
  Neem tot 300 ongebruikte pagina's mee.

Antwoord 3

Antwoord 4

Antwoord 5

Antwoord 6