HP Instant Ink

Jouw printer bestelt inkt, zodat je nooit zonder komt te zitten.

Op zoek naar meer printgemak? Meld je aan voor HP Instant Ink en HP zorgt voor de rest. Bespaar tijd en geld doordat jouw printer zelf de benodigde inkt bestelt. Je krijgt de nieuwe inktcartridges gratis toegestuurd nog voordat je deze nodig hebt. De inktcartridges en de leveringskosten zijn dus inbegrepen in de prijs. De prijzen zijn gebaseerd op het aantal geprinte pagina’s, niet op het aantal gebruikte cartridges. Je kunt altijd kosteloos online wijzigen of annuleren.

Hoe het werkt?

1

Kies je plan

Kies een plan gebaseerd op het aantal pagina’s dat je per maand print, niet op de hoeveelheid inkt die je gebruikt. Zwart-wit en kleur kosten exact hetzelfde.

bekijk de plannen

2

Ontvang inkt voor je zonder zit

Nog voordat je oude inkt op is worden nieuwe cartridges bij jou geleverd. Inktcartridges, leveringskosten en recycling zijn in de prijs inbegrepen.

3

Geniet van gemakkelijk printen

Geen jaarlijkse vergoeding of verplichting - je kunt altijd kosteloos online wijzigen of annuleren

Welke printers zijn geschikt?

Instant Ink werkt met geselecteerde HP printers. Wil je zeker zijn dat je direct (of misschien in de toekomst) gebruik kan maken van de HP Instant Ink voordelen? Kies dan een printer die geschikt is voor deze service. Om het je gemakkelijk te maken hebben wij ze voor je op een rijtje gezet.

Instant Ink plannen

Meestgestelde vragen

Het maandbedrag is bedoeld voor de pagina's die je denkt te printen per maand (inclusief verzending en recycling). Print je minder, dan neem je (afhankelijk van je plan) tot 300 ongebruikte pagina's mee.

• Print gratis
  Geen meeneempagina's
• Print soms
  Neem tot 50 ongebruikte pagina's mee.
• Print regelmatig
  Neem tot 100 ongebruikte pagina's mee.
• Print vaak
  Neem tot 300 ongebruikte pagina's mee.

Antwoord 3

Antwoord 4

Antwoord 5

Antwoord 6