HP logo

HP Instant Ink

Jouw printer bestelt inkt of toner, zodat je nooit zonder komt te zitten.

Op zoek naar meer printgemak? Meld je aan voor HP Instant Ink en HP zorgt voor de rest. Bespaar tijd en geld doordat jouw printer zelf de benodigde inkt of toner bestelt. Je krijgt de nieuwe inkt of toner gratis toegestuurd nog voordat je deze nodig hebt.

De cartridges en de leveringskosten zijn dus inbegrepen in de prijs. De prijzen zijn gebaseerd op het aantal geprinte pagina’s, niet op het aantal gebruikte cartridges. Je kunt altijd kosteloos online wijzigen of annuleren.

Wat is HP Instant Ink?

HP Instant Ink is een service van HP die automatisch nieuwe cartridges bestelt voor je printer. Dankzij deze handige services zit je nooit meer zonder inkt of toner.

Je zal nooit meer naar de winkel hoeven te gaan om cartridges te kopen of een refill kit te gebruiken. Waarom? Omdat HP Instant Ink niet alleen automatisch werkt, maar ook een stuk goedkoper is.

HP Instant Ink

Zit nooit meer zonder en krijg inkt thuisbezorgd.
Vanaf 0,99 p/m incl. gratis verzending en recycling.

Zit nooit meer zonder inkt

Een handige manier van inkt vervangen, inclusief gratis bezorging aan huis

Bespaar tot 50% op je tonerkosten

Bespaar op originele HP inkt met Instant Ink, vanaf 0,99 per maand

Het gemak van een inkt- of toner- bezorgservice

Kies voor flexibiliteit - Je kunt je plan kosteloos aan passen, pauzeren of opzeggen

Verantwoorde recycling

Help ons om plastic te hergebruiken met de gratis recycleservice

Automatisch cartridges vullen met HP Instant Ink

Vul jouw cartridges automatisch aan met HP Instant Ink. Je printer bestelt zelf nieuwe cartridges als de jouwe bijna leeg zijn. Op die manier zit je dus nooit meer zonder inkt voor je HP printer. De Instant Ink cartridges zijn groter dan de normale XL cartridges, dus ze gaan een stuk langer mee. De cartridges zijn goedkoop, want je bespaart met een Instant Ink service tot wel 70% op de printkosten.

Is HP Instant Ink echt goedkoper?

Hoeveel je kunt besparen hang af van hoeveel je print. Maar HP Instant Ink is altijd goedkoper dan de originele cartridges en vaak ook hervulbare cartridges. Je betaalt namelijk voor wat je print en niet voor de inkt. Of je nu een e-boek of alleen maar foto’s uitprint de kosten per pagina zijn hetzelfde. Het maakt ook niet uit of je in kleur of zwartwit print. Daardoor weet je van te voren wat de kosten zullen zijn en kom je nooit voor verrassingen te staan. Wil jij al je vakantiefoto’s uitprinten? Dan doe je dat met een gerust hart, want je inkt zal niet zomaar op zijn.

Hoe werkt HP Instant Ink?

Kies je printplan

Je inkt of toner wordt gratis thuisbezorgd

Je kunt op elk moment je printplan aanpassen of opzeggen

Welke printers zijn geschikt?

Instant Ink werkt met geselecteerde HP printers. Wil je zeker zijn dat je direct (of misschien in de toekomst) gebruik kan maken van de HP Instant Ink voordelen? Kies dan een printer die geschikt is voor deze service. Om het je gemakkelijk te maken hebben wij ze voor je op een rijtje gezet.

Instant Ink printers

Kies een maandelijks printplan op basis van je printgedrag

10 pagina's

0,99

per maand

50 pagina's

3,99

per maand

Aanbevolen

voor thuisprinten

100 pagina's

5,99

per maand

300 pagina's

11,99

per maand

Aanbevolen

voor kleine bedrijven

700 pagina's

24,99

per maand

Print je niet altijd evenveel? Geen probleem.
  • Print je meer in een maand? Koop automatisch extra sets van 10-15 pagina’s voor 1,- (per set afhankelijk van je plan).
  • Print je minder in een maand? Neem tot maximaal 3x het aantal pagina's van je printplan mee naar de volgende maand.
  • Je kunt je plan altijd aanpassen, pauzeren of opzeggen. Je zit nergens aan vast.

Kies een maandelijks printplan op basis van je printgedrag

50 pagina's

per maand

1,99

100 pagina's

per maand

3,99

400 pagina's

per maand

13,99

800 pagina's

per maand

19,99

1500 pagina's

per maand

25,99

Print je niet altijd evenveel? Geen probleem.
  • Print je meer in een maand? Koop automatisch extra sets van 10-50 pagina’s voor 1,- (per set afhankelijk van je plan).
  • Print je minder in een maand? Neem tot maximaal 2x het aantal pagina's van je printplan mee naar de volgende maand.
  • Je kunt je plan altijd aanpassen, pauzeren of opzeggen. Je zit nergens aan vast.

*Aanbieding is geldig tot en met 31 Oktober 2022 voor Instant Ink in Nederland en het gebruik van de promotionele code is vereist tijdens de aanmelding. Minimale leeftijd is 18 jaar of ouder. Het aanmaken van een HP Connected- en Instant Ink account en het aanvaarden van HP Instant Inkt Servicevoorwaarden zijn vereist. Aanbieding kan niet worden ingewisseld voor geld, tenzij dit bij wet is vereist en kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Een geschikte printer, online aanmelding, geldige bankpas of creditcard, e-mailadres en internetverbinding met een printer zijn vereist. Na afloop van de gratis proefperiode wordt maandelijkse een vergoeding van 0,99, 3,99, 5,99, 11,99 of 24,99 (afhankelijk van het gekozen plan) en eventuele extra kosten in rekening gebracht op de creditcard/bankrekening van de klant. De service kan op elk moment online worden opgezegd op hpinstantink.com Eventuele extra kosten gedurende de gratis proefmaanden worden in rekening gebracht op de creditcard/bankrekening van de klant. Ga voor meer informatie naar hpinstantink.com