APPLE iPhone 12 - 64 GB Zwart 5G

Vergelijk prijzen van € 528.5 tot € 569 van 2 winkels. De laagste prijs voor de APPLE iPhone 12 - 64 GB Zwart 5G vind je bij Bol.com.
Bekijk alle prijzen
+2
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 528,50
Nieuw € 569,-
Nieuw € 609,-
€ 532,-
Nieuw € 609,-
€ 579,-
Nieuw € 809,-

Productomschrijving

5G‑snelheid. A14 Bionic, de snelste chip in een smartphone. Een OLED-display van rand tot rand. Ceramic Shield, dat vier keer beter beschermt bij een val. En Nachtmodus op alle camera’s. iPhone 12 heeft het allemaal.


Keramisch kristal op nanoformaat

Ceramic Shield ontstaat door glas samen te voegen met nanokeramische kristallen, die harder zijn dan de meeste metaalsoorten. Dat klinkt misschien eenvoudig, maar dat is het niet. Want keramisch materiaal is niet doorzichtig. Door heel nauw­keurig het type kristallen en de mate van kristalliniteit te kiezen, is Apple erin geslaagd een unieke combinatie te ontwikkelen met de hardheid van keramiek en de transparantie van glas. Het is aan deze doorbraak te danken dat Ceramic Shield zo geschikt is voor het display. Het wordt nu voor het eerst in een smart­phone gebruikt, en het is harder dan het glas van welke smartphone dan ook.


Slim batterijgebruik

5G op iPhone is niet alleen sneller, maar ook slimmer. Als je iPhone geen 5G‑snelheden nodig heeft, bijvoorbeeld als hij een update uitvoert op de achter­grond, dan schakelt hij automatisch over naar LTE om de batterij te sparen. Maar doet snelheid er wél toe, bijvoorbeeld als je een compleet seizoen van je favoriete serie wilt downloaden, dan schakelt iPhone 12 over naar 5G. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om altijd 5G te gebruiken als het beschikbaar is.


Snelheid te top

A14 Bionic is de snelste chip in een smartphone. En hij verlegt grenzen. Zo kan hij biljoenen bewerkingen uitvoeren in de Neural Engine. En kun jij video opnemen in Dolby Vision. Dat kan niet eens met profes­sionele filmcamera’s. A14 Bionic is superefficiënt, zodat je batterij lang meegaat. En hij is z’n tijd ver vooruit. Zowat alle technologie die ons te wachten staat, kan hij met gemak aan.


Dual-systeem-camera

De dual-systeem camera van de nieuwe iPhone 12 maakt haarscherpe foto’s, zelfs in het donker. Nachtmodus registreert de hoeveelheid licht en gaat automatisch aan als dat nodig is. Zo krijg je heldere foto’s met prachtige, levendige kleuren. Jij hoeft je dus alleen maar te focussen op je foto’s. Deep Fusion komt in actie bij gemiddeld tot weinig licht en analyseert meerdere belichtingen, zodat elk detail perfect in beeld komt. Zoals de nerf van het hout, de structuur van de stof en de glinstering van het kristal. Voeg daar nog de ultragroothoek­camera aan toe en je hebt een meeslepende foto.


Maar ook in het licht zijn de foto’s geweldig

Slimme HDR 3 brengt alle elementen op een foto in balans. Zo zie je de persoon en de bomen tot in detail, terwijl de lucht diep blauw blijft, ook al is het een stralend zonnige dag. Slimme HDR 3 gebruikt machine learning niet alleen voor gezichten, maar ook om de omgeving te herkennen en daarna zo nodig de scherpte, kleur en witbalans aan te passen. Ook in fel zonlicht slaagt Slimme HDR 3 erin om de structuren, huidskleuren, kleurverzadiging en individuele details vast te leggen die je nodig hebt om een foto tot leven te laten komen.


Je eigen filmstudio

Je kunt nu 4K HDR-video’s opnemen in Dolby Vision. De opnamen monteren in Foto’s of iMovie. En het topresultaat met AirPlay6 op je tv bekijken. Van begin tot eind bioscoop­kwaliteit dus, iets wat alleen op iPhone kan. Komt dat even goed uit als je hond weer eens iets grappigs doet.


MagSafe-accessoires. Meteen een klik.

De achterkant van de iPhone 12 is voorzien van een magneet, waardoor er een legio aan accessoires met één klik te bevestigen zijn op de achterkant. Wat dacht je van een pasjeshouder, die naadloos past op jouw iPhone.


Kleinere CO₂-voetafdruk.

Iedere iPhone wordt nu geleverd zonder lichtnetadapter en EarPods die vaak ongebruikt in een la belanden, maar mét de USB‑C-naar-Lightning-kabel voor snel opladen, die de meeste mensen nodig hebben. Dat betekent kleinere verpakkingen, meer doosjes per verzending, en dus minder verzendingen in het algemeen. Dit zorgt voor minder CO₂‑uitstoot per jaar.


Lees meer

Specificaties

Categorieën Apple, iPhone, iPhone 12 smartphone, Smartphone, Mobiele telefoon
Producttype Smartphone
Fabrikant modelnummer A2403
Vormfactor Touch
Bescherming Olie-afstotende coating tegen zichtbare vingerafdrukken, Ceramic Shield
Breed 71,5 mm
Diepte 7,4 mm
Hoogte 146,7 mm
Gewicht 164 g
Kleur van de behuizing Zwart
Materiaal van de behuizing Glas, aluminium van ruimtevaartkwaliteit
Toon meer specificaties

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.