Samsung smartwatch Galaxy Fit 2 (Zwart)

3.5 | 15 reviews

Samsung smartwatch Galaxy Fit 2 (Zwart)

49,-
Dit product is tijdelijk niet leverbaar
  • 30 dagen bedenktijd

Productinformatie

Track je bewegingen met de Samsung Galaxy Fit 2. Via het 1,1-inch full colour AMOLED-display met 3D-glas bekijk je alle informatie in één oogopslag. Je zult bijna niet merken dat je smartwatch om hebt vanwege het een dikte van slechts 11,1 mm. De batterij gaat met gemak 15 dagen mee terwijl hij jouw dagelijkse bezigheden blijft tracken!

Waterbestendig tot 50 meter

De smartwatch kun je tijdens het douchen of zwemmen omhouden. Hij is waterbestendig tot 50 meter met een 5ATM-certificering. Ideaal dat je hier niet over na hoeft te denken op dagelijkse basis. En over water gesproken, de smartwatch houdt je scherp over het wassen van je handen. Stel een herinnering in zodat je vaak genoeg je handen wast.

Vijf automatische sportfuncties

De Galaxy Fit 2 houdt tijdens het starten van een work-out automatisch vijf verschillende oefeningen bij. Begin je met wandelen, fitnessen, roeien of doe je een work-out op een elliptische toestel dan start de smartwatches met het bijhouden van je tempo, tijd, hartslag, verbrande calorieën en meer.

Track je slaappatronen

Om ervoor te zorgen dat je een optimale nacht slaapt trackt deze smartwatch jouw slaap. Verschillende factoren worden gemeten en aan de hand hiervan krijg je waardevolle tips om je slaap te verbeteren. Via de Samsung Health-app krijg je een goed overzicht van je slaap.

Zetten stappen naar een stress vrij leven

Stress heeft invloed op je gezondheid, op zowel mentaal als fysiek vlak. Je kunt met deze smartwatch jouw stressniveau meten. Mocht deze omhoog schieten dan kun je met ademhalingsoefeningen aan de slag om je stressniveau weer naar beneden te krijgen.

Je telefoon heb je niet overal meer voor nodig

Je zult gedurende de dag meldingen op je telefoon binnenkrijgen. Deze heb je alleen niet altijd bij de hand, maar je smartwatch wel. Bekijk via je Galaxy Fit 2 binnenkomende berichten en geef hier snel antwoord op. Daarnaast kun je ook je muziek bedienen zonder je telefoon te gebruiken.

Specificaties

Minimale systeemeisen
Besturingssysteem Merkeigen
Ondersteunde mobiele besturingssystemen Android, iOS
Prestatie
Calorieberekening Ja
Meetfuncties Stappen, Afstand, Calorieën, Hartslag, Slaap, Versnelling, Beweging, Barometer
Sport functies Fietsen, Fitness, Hardlopen, Skiën, Wandelen, Zwemmen
Bekijk alle specificaties

Bestel- en bezorginformatie

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om lekker makkelijk en snel te bestellen.

  • Lekker makkelijk; de services van BCC
  • 30 dagen bedenktijd, gratis retour
Bekijk bestel- bezorginformatie

Product reviews

Chat open