GoPro HERO 10 Black

Vergelijk prijzen van € 299 tot € 299 van 3 winkels. De laagste prijs voor de GoPro HERO 10 Black vind je bij Coolblue.
Bekijk alle prijzen
+1
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 299,-
Nieuw € 299,-
Nieuw € 299,-
Nieuw € 499,-
€ 399,-

Productomschrijving

Totale snelheid en ultiem gemak komen samen in de krachtigste GoPro ooit, de HERO10 Black. De revolutionaire nieuwe GP2-chip maakt 5.3K-video met dubbele framesnelheid1, 23MP-foto's, verbeterde prestaties bij weinig licht en verbluffende HyperSmooth 4.0-videostabilisatie in alle modi. Om dingen te vereenvoudigen, is HERO10 verbonden met de cloud. Zodra je hem oplaadt, worden je beelden automatisch geüpload naar de cloud.


Revolutionaire processor

De krachtige nieuwe GP2-motor verandert het spel - pittige prestaties, responsieve aanraakbedieningen en verdubbel de framesnelheid voor verbazingwekkend vloeiende beelden. Ontworpen speciaal voor het veeleisende karakter van de GoPro, de GP2 "system on a chip" is verreweg onze snelste ooit. De Hero10 heeft een oplaadbare lithium-ion batterij met een grote capaciteit van 1720 mAh.


Hoge resolutie foto's + video's,

Stap over op de scherpst schietende GoPro ooit. De HERO10 is Geüpgraded naar ongelooflijke 23 MP-foto's en 5,3K-videoresolutie bij 60 fps en biedt dubbele framesnelheid voor verbazingwekkend vloeiende beelden beweging. Bovendien is er 8x slowmotion van 2,7K en kun je video's pauzeren en pak foto's van 15,8 MP van 5,3K-video die er geweldig uitzien.


Ongelooflijke afbeelding

Afbeeldingen zien er op hun best uit dankzij een nieuwe waterscheiding hydrofobe lensdop die water afstoot en tegelijkertijd helpt om lensflare en andere artefacten te elimineren. HyperSmooth 4.0 HyperSmooth is nog nooit zo soepel geweest, en het is gemakkelijk om de altijd de beste stabilisatie. Krijg nog betere resultaten bij weinig licht prestaties en horizon-nivellering met een hogere kantellimiet, zodat jouw beeldmateriaal ziet er perfect recht uit wanneer je dat wilt.


Connectiviteit

Foto's en video's overbrengen van jouw cloud-verbonden GoPro met je telefoon is eenvoudig en veelzijdig, met de keuze voor moeiteloos draadloos uploaden via de Quik-app of een bliksemsnelle bekabelde verbinding via USB.3 Sluit je camera aan wanneer verbonden je verbonden bent met je Wi-Fi-thuisnetwerk en de camera doet dit de rest.


Uitvoering

Je foto's inlijsten voor vloggen en selfies is beter dan ooit met een hoogwaardig LCD-scherm aan de voorkant met een vloeiendere framesnelheid en scherpe details. Aanraakbedieningen zijn ook pittig, dus de sluiter is meer snel reagerend. Live streamen met HERO10 Black ziet er beter uit dan ooit, en webcamfuncties zijn eenvoudig en naadloos.


Robuust en waterdicht tot 10 meter

Volledig waterdicht en sterker dan ooit, HERO10 Back is veelzijdig genoeg voor elk avontuur. De robuuste bouwkwaliteit kan neem een pak slaag en ga door, of je nu aan het doorscheuren bent modder, sneeuw of water. De duurzame en krasbestendige lensdop voegt nog meer bescherming toe en kan gemakkelijk worden vervangen indien nodig.


Max Lens Mod

De Max Lens Mod zorgt voor het breedste gezichtsveld ooit op een HERO camera, een geweldige 155˚, plus de onbreekbare Max HyperSmooth stabilisatie. Gebruik je GoPro als de populairste webcam in de game. Deze veelzijdige functionaliteit wordt overgedragen naar livestreaming, waar jouw opnamen eruitzien ongelooflijk stabiel terwijl je je volgende activiteit vlogt met buttery HyperSmooth-stabilisatie en scherpe resolutie.


Voorinstellingen

Maak het allemaal supereenvoudig: kies gewoon een voorinstelling voor elke situatie. HERO10 Black wordt kant-en-klaar geleverd met Standard, Activity en Filmische modi. Je kan zelfs snel aangepaste voorinstellingen maken voor toegang tot jouw favoriete instellingen.


GPS-prestatiestickers

Schakel deze functie in en ontvang realtime geanimeerde overlays die jouw snelheid, hoogte, baanpositie en G-krachten weergeven. Het is een visuele manier om te pronken met je statistieken en je video's een te geven professionele sfeer.


Lees meer

Specificaties

Categorieën GoPro, GoPro
Producttype Actiecamera - 5.3K
Ontwerpeigenschappen Modulair Ontwerp
Sensor resolutie camcorder 23 MPix
Aantal sensoren 1 CMOS
Soort optische sensor CMOS
Framesnelheid (max. resolutie) 60 BpS
Beeldbewerker GP2
Beeldstabilisator Elektronisch (HyperSmooth 4.0)
Gezichtsherkenning Knipperdetectie technologie, Glimlachherkenningstechnologie
HDR modus SuperPhoto HDR
Toon meer specificaties

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.