Welkom bij BCC Barendrecht

Openingstijden

Maandag 13:00-18:00 uur
Dinsdag 09:30-18:00 uur
Woensdag 09:30-18:00 uur
Donderdag 09:30-18:00 uur
Vrijdag 09:30-21:00 uur
Zaterdag 09:30-17:00 uur
Zondag 12:00-17:00 uur

Koopzondagen en afwijkende openingstijden

zaterdag 27 april Gesloten
zondag 28 april 12:00-17:00 uur
Locatie BCC BCC Barendrecht

Data by OpenStreetMap.org contributors under CC BY-SA 2.0 license.

Adres

BCC Barendrecht

Woonboulevard Barendrecht-Reijerwaard
van 't Hoffstraat 30
2991XP Barendrecht

Contact via de klantenservice

020 334 88 88

Maandag t/m vrijdag van 8.00-21.00 uur
en op zaterdag van 9.00-17.00 uur

Winkelinformatie

Barendrecht

barendrecht
barendrecht
barendrecht

Vestigingsmanager de heer Sloot en zijn deskundige verkoopteam heten u van harte welkom bij BCC Barendrecht. Deze BCC winkel maakt deel uit van de Woonboulevard Barendrecht.

Stuur een email naar deze winkel: barendrecht@bcc.nl

Over de winkel

BCC biedt u de beste service tegen de beste prijs. Dat is zeker, ook in Barendrecht. De ruime winkel aan Woonboulevard Barendrecht-Wijerwaard heeft een oppervlakte van 1250 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen. Of u nu een wasmachine, een nieuwe LED TV of een tablet zoekt, bij BCC Barendrecht helpen onze verkopers u met advies op maat bij het maken van de juiste keuze. In onze witgoed-voordeelhoek vindt u talloze aantrekkelijk geprijsde producten. En wilt u nog even over uw aankoop nadenken? Dan kunt u dat doen onder het genot van een lekker kopje koffie in onze koffiecorner.

Ontdek de voordelen van Essent

In dit filiaal bieden wij je de mogelijkheid om nu 3 jaar stroom & gas af te sluiten bij Essent, je ontvangt tot 150,- korting op je aankoop bij BCC! Zo bespaar je thuis op energie én in de winkel op je aankoop bij BCC. Kom snel langs bij ons filiaal en vraag de Essent adviseur voor meer informatie. Wij helpen je graag!

Op voorraad?

Als je wilt weten of een product bij BCC Barendrecht voorradig is, dan kun je dit gemakkelijk controleren op de desbetreffende productpagina.

Wacht nadat je besteld hebt wel altijd de afhaalbevestiging af die wij je per e-mail toezenden.

In de buurt

BCC Barendrecht maakt deel uit van de Woonboulevard Barendrecht-Reijerwaard aan de Van 't Hoffstraat. U vindt verschillende winkels in de directe omgeving, zoals Kwantum, Roobol, Leen Bakker, Beter Bed en McDonald's.

Met de auto

Komt u met de auto? Dan kunt u bij de Woonboulevard Barendrecht-Reijerwaard gratis parkeren. BCC Barendrecht bereikt u eenvoudig via de A15 (afrit 20) en de IJsselmondse Randweg (S104).

Met het openbaar vervoer

BCC Barendrecht is bereikbaar met de bus. U kunt gebruikmaken van lijn 92. De dichtstbijzijnde bushalte is Reijerwaard. Kijk op 9292.nl voor een actueel reisadvies.

Lever bij ons je lege cartridges en oude mobiele telefoons in

BCC is en werkt milieubewust. Je kunt daarom ook in onze winkel terecht om je lege cartridges en oude mobiele telefoons in te leveren. Wij zorgen ervoor dat de materialen duurzaam worden hergebruikt. Met de opbrengst steunen we Stichting AAP, die deze bijdrage gebruikt om mishandelde en verwaarloosde apen en andere exotische diersoorten een beter leven te geven.

Beoordeling door klanten: 8,8 (5992 beoordelingen)