Welkom bij BCC Beverwijk

Openingstijden

Maandag 13:00-18:00 uur
Dinsdag 09:30-18:00 uur
Woensdag 09:30-18:00 uur
Donderdag 09:30-21:00 uur
Vrijdag 09:30-18:00 uur
Zaterdag 09:30-17:00 uur
Zondag 12:00-17:00 uur

Koopzondagen en afwijkende openingstijden

maandag 22 april 12:00-17:00 uur
zaterdag 27 april Gesloten
zondag 28 april 12:00-17:00 uur
Locatie BCC BCC Beverwijk

Data by OpenStreetMap.org contributors under CC BY-SA 2.0 license.

Adres

BCC Beverwijk

Woonboulevard Beverwijk
Parallelweg 100
1948NM Beverwijk

Contact via de klantenservice

020 334 88 88

Maandag t/m vrijdag van 8.00-21.00 uur
en op zaterdag van 9.00-17.00 uur

Winkelinformatie

Beverwijk

beverwijk
beverwijk
beverwijk

Vestigingsmanager de heer van Roemburg en zijn deskundige verkoopteam heten u van harte welkom bij BCC Beverwijk. Deze BCC winkel maakt deel uit van Woonboulevard Beverwijk en bevindt zich vlakbij de Beverwijkse Bazaar.

Stuur een email naar deze winkel: beverwijk@bcc.nl

Over de winkel

BCC biedt u de beste service tegen de beste prijs. Dat is zeker, ook in Beverwijk. De winkel aan de Parallelweg heeft een oppervlakte van 2200 vierkante meter, verspreid over twee verdiepingen. Of u nu een wasmachine, een nieuwe LED TV of een tablet zoekt, bij BCC Beverwijk helpen onze verkopers u met advies op maat bij het maken van de juiste keuze. Er is een inbouw-afdeling van 300 vierkante meter. Bovendien is BCC Beverwijk gecertificeerd Apple dealer. En wilt u nog even over uw aankoop nadenken? Dan kunt u dat doen onder het genot van een lekker kopje koffie in onze koffiecorner.

Ontdek de voordelen van Essent

In dit filiaal bieden wij je de mogelijkheid om nu 3 jaar stroom & gas af te sluiten bij Essent, je ontvangt tot 150,- korting op je aankoop bij BCC! Zo bespaar je thuis op energie én in de winkel op je aankoop bij BCC. Kom snel langs bij ons filiaal en vraag de Essent adviseur voor meer informatie. Wij helpen je graag!

Vernieuwde inbouwstudio

Deze winkel heeft een vernieuwde demonstratieruimte voor inbouwapparatuur van maar liefst 75 m². Hier kunt u nu nog meer modellen bekijken en vergelijken. Onze gespecialiseerde verkoopadviseurs adviseren u graag over de juiste inbouwapparatuur voor uw bestaande of nieuwe keuken, over de uitgebreide installatieservice van BCC en over onze inmeetservice bij u thuis.

Op voorraad?

Als je wilt weten of een product bij BCC Beverwijk voorradig is, dan kun je dit gemakkelijk controleren op de desbetreffende productpagina.

Wacht nadat je besteld hebt wel altijd de afhaalbevestiging af die wij je per e-mail toezenden.

In de buurt

BCC Beverwijk maakt deel uit van de Woonboulevard Beverwijk. Behalve BCC vindt u hier onder meer filialen van Beter Bed, Montel, Siematic, Woonexpress, Baby-dump en McDonald's.

Met de auto

Komt u met de auto? Dan kunt u bij onze winkel gratis parkeren. U vindt BCC Beverwijk aan de Parallelweg, die zoals de naam al aangeeft parallel loopt aan de A22. U bereikt ons via afslag Beverwijk.

Met het openbaar vervoer

BCC Beverwijk bevindt zich op loopafstand van NS-station Beverwijk. Kijk op 9292.nl voor een actueel reisadvies.

Lever bij ons je lege cartridges en oude mobiele telefoons in

BCC is en werkt milieubewust. Je kunt daarom ook in onze winkel terecht om je lege cartridges en oude mobiele telefoons in te leveren. Wij zorgen ervoor dat de materialen duurzaam worden hergebruikt. Met de opbrengst steunen we Stichting AAP, die deze bijdrage gebruikt om mishandelde en verwaarloosde apen en andere exotische diersoorten een beter leven te geven.

Beoordeling door klanten: 8,8 (5989 beoordelingen)