Welkom bij BCC Den Haag

Openingstijden

Maandag 13:00-18:00 uur
Dinsdag 09:30-18:00 uur
Woensdag 09:30-18:00 uur
Donderdag 09:30-21:00 uur
Vrijdag 09:30-18:00 uur
Zaterdag 09:30-17:00 uur
Zondag Gesloten

Koopzondagen en afwijkende openingstijden

zaterdag 27 april Gesloten
Locatie BCC BCC Den Haag

Data by OpenStreetMap.org contributors under CC BY-SA 2.0 license.

Adres

BCC Den Haag

Oude Haagweg 591
2552GJ Den Haag

Contact via de klantenservice

020 334 88 88

Maandag t/m vrijdag van 8.00-21.00 uur
en op zaterdag van 9.00-17.00 uur

Winkelinformatie

Den Haag

den-haag
den-haag
den-haag

Vestigingsmanager de heer Roodenburg en zijn deskundige verkoopteam heten u van harte welkom bij BCC Den Haag. Deze BCC winkel is gevestigd aan de Oude Haagweg in Loosduinen.

Stuur een email naar deze winkel: denhaag@bcc.nl

Over de winkel

BCC biedt u de beste service tegen de beste prijs. Dat is zeker, ook in Den Haag. De ruime, gelijkvloerse winkel in Loosduinen heeft een oppervlakte van 650 vierkante meter. Of u nu een wasmachine, een nieuwe LED TV of een tablet zoekt, bij BCC Den Haag helpen onze verkopers u met advies op maat bij het maken van de juiste keuze. En wilt u nog even over uw aankoop nadenken? Dan kunt u dat doen onder het genot van een lekker kopje koffie in onze koffiecorner.

Ontdek de voordelen van Essent

In dit filiaal bieden wij je de mogelijkheid om nu 3 jaar stroom & gas af te sluiten bij Essent, je ontvangt tot 150,- korting op je aankoop bij BCC! Zo bespaar je thuis op energie én in de winkel op je aankoop bij BCC. Kom snel langs bij ons filiaal en vraag de Essent adviseur voor meer informatie. Wij helpen je graag!

Op voorraad?

Als je wilt weten of een product bij BCC Den Haag voorradig is, dan kun je dit gemakkelijk controleren op de desbetreffende productpagina.

Wacht nadat je besteld hebt wel altijd de afhaalbevestiging af die wij je per e-mail toezenden.

In de buurt

BCC Den Haag bevindt zich in de Haagse wijk Loosduinen. U vindt de winkel op ca. 200 meter van de Gamma.

Met de auto

Komt u met de auto? Dan kunt u voor de deur gratis parkeren. De Oude Haagweg waaraan BCC Den Haag gevestigd is, maakt deel uit van de doorgaande route S104.

Met het openbaar vervoer

BCC Den Haag is goed bereikbaar met de tram. U kunt gebruikmaken van lijn 2. Halte Thorbeckelaan/Oude Haagweg bevindt zich nagenoeg voor de deur. Kijk op 9292.nl voor een actueel reisadvies.

Lever bij ons je lege cartridges en oude mobiele telefoons in

BCC is en werkt milieubewust. Je kunt daarom ook in onze winkel terecht om je lege cartridges en oude mobiele telefoons in te leveren. Wij zorgen ervoor dat de materialen duurzaam worden hergebruikt. Met de opbrengst steunen we Stichting AAP, die deze bijdrage gebruikt om mishandelde en verwaarloosde apen en andere exotische diersoorten een beter leven te geven.

Beoordeling door klanten: 8,8 (5992 beoordelingen)