Welkom bij BCC Den Haag Megastores

Openingstijden

Maandag 13:00-18:00 uur
Dinsdag 09:30-18:00 uur
Woensdag 09:30-18:00 uur
Donderdag 09:30-21:00 uur
Vrijdag 09:30-18:00 uur
Zaterdag 09:30-17:00 uur
Zondag 12:00-17:00 uur

Koopzondagen en afwijkende openingstijden

zaterdag 27 april 12:00-17:00 uur
zondag 28 april 12:00-17:00 uur
Locatie BCC BCC Den Haag Megastores

Data by OpenStreetMap.org contributors under CC BY-SA 2.0 license.

Adres

BCC Den Haag Megastores

Winkelcentrum Megastores Den Haag
Waldorpstraat 154
2521CD Den Haag

Contact via de klantenservice

020 334 88 88

Maandag t/m vrijdag van 8.00-21.00 uur
en op zaterdag van 9.00-17.00 uur

Winkelinformatie

Den Haag Megastores

den-haag-megastores
den-haag-megastores
den-haag-megastores
den-haag-megastores
den-haag-megastores
den-haag-megastores
den-haag-megastores
den-haag-megastores
den-haag-megastores
den-haag-megastores
den-haag-megastores
den-haag-megastores
den-haag-megastores
den-haag-megastores

Vestigingsmanager de heer Droogh en zijn deskundige verkoopteam heten u van harte welkom bij BCC Den Haag Megastores. Deze BCC winkel is gevestigd in winkelcentrum Megastores, achter station Hollands Spoor. U kunt parkeren op het parkeerdek voor slechts 1 euro per uur.

Stuur een email naar deze winkel: denhaagms@bcc.nl

Over de winkel

BCC biedt u de beste service tegen de beste prijs. Dat is zeker, ook in Den Haag. De zeer ruime winkel in winkelcentrum Megastores is geheel gelijkvloers, heeft een oppervlakte van maar liefst 2000 vierkante meter en is toch heel overzichtelijk. Of u nu een wasmachine, een nieuwe LED TV of een tablet zoekt, bij BCC Den Haag Megastores helpen onze verkopers u met advies op maat bij het maken van de juiste keuze.

Ontdek de voordelen van Essent

In dit filiaal bieden wij je de mogelijkheid om nu 3 jaar stroom & gas af te sluiten bij Essent, je ontvangt tot 150,- korting op je aankoop bij BCC! Zo bespaar je thuis op energie én in de winkel op je aankoop bij BCC. Kom snel langs bij ons filiaal en vraag de Essent adviseur voor meer informatie. Wij helpen je graag!

Vernieuwde multimedia afdeling

Deze winkel heeft een vernieuwde multimedia-afdeling waar u laptops, tablets, mobiele telefoons en bluetooth en streaming audio kunt zien en uitproberen. Onze gespecialiseerde verkoopadviseurs adviseren u graag over de juiste keuze en over de uitgebreide computer installatieservice en -cursusmogelijkheden van BCC.

Vernieuwde keukenafdeling

Bezoek ook onze vernieuwde keukenafdeling, met onder meer een zeer ruime keuze in koffiezetapparaten en keukenmachines.

Vernieuwde inbouwstudio

Deze winkel heeft een vernieuwde demonstratieruimte voor inbouwapparatuur. Hier kunt u een groot deel van ons assortiment bekijken en vergelijken. Onze gespecialiseerde verkoopadviseurs adviseren u graag over de juiste inbouwapparatuur voor uw bestaande of nieuwe keuken, over de uitgebreide installatieservice van BCC en over onze inmeetservice bij u thuis.

Op voorraad?

Als je wilt weten of een product bij BCC Den Haag Megastores voorradig is, dan kun je dit gemakkelijk controleren op de desbetreffende productpagina.

Wacht nadat je besteld hebt wel altijd de afhaalbevestiging af die wij je per e-mail toezenden.

In de buurt

BCC Den Haag Megastores maakt deel uit van winkelcentrum Megastores Den Haag. In dit winkelcentrum vindt u onder meer vestigingen van Jumbo, Woonexpress, Blokker, Hema, Kruidvat en Xenos, en diverse kleding-, keuken- en meubelwinkels. Megastores Den Haag bevindt zich achter station Den Haag Hollands Spoor en naast de Haagse Hogeschool en ROC Mondriaan.

Met de auto

Komt u met de auto? Dan kunt u het best parkeren in het Q-Park parkeerdek van de Megastores, dat u kunt bereiken via de Van der Kunstraat of de Waldorpstraat (kosten € 1,00 per uur). Dit ruime parkeerdek biedt plaats aan 1750 auto's.

Met het openbaar vervoer

BCC Den Haag Megastores is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De winkel bevindt zich op loopafstand van NS-station Den Haag Hollands Spoor. De bussen 18 en 26, en de trams 1, 10, 16 en 17 stoppen voor de deur. Kijk op 9292.nl voor een actueel reisadvies.

Lever bij ons je lege cartridges en oude mobiele telefoons in

BCC is en werkt milieubewust. Je kunt daarom ook in onze winkel terecht om je lege cartridges en oude mobiele telefoons in te leveren. Wij zorgen ervoor dat de materialen duurzaam worden hergebruikt. Met de opbrengst steunen we Stichting AAP, die deze bijdrage gebruikt om mishandelde en verwaarloosde apen en andere exotische diersoorten een beter leven te geven.

Beoordeling door klanten: 8,8 (5992 beoordelingen)