Welkom bij BCC Haarlem

Openingstijden

Maandag 13:00-18:00 uur
Dinsdag 09:30-18:00 uur
Woensdag 09:30-18:00 uur
Donderdag 09:30-21:00 uur
Vrijdag 09:30-18:00 uur
Zaterdag 09:30-17:00 uur
Zondag Gesloten

Koopzondagen en afwijkende openingstijden

zaterdag 27 april Gesloten
zondag 28 april 12:00-17:00 uur
Locatie BCC BCC Haarlem

Data by OpenStreetMap.org contributors under CC BY-SA 2.0 license.

Adres

BCC Haarlem

Winkelhart Schalkwijk
Rivieradreef 37
2037AE Haarlem

Contact via de klantenservice

020 334 88 88

Maandag t/m vrijdag van 8.00-21.00 uur
en op zaterdag van 9.00-17.00 uur

Winkelinformatie

Haarlem

haarlem
haarlem
haarlem
haarlem
haarlem
haarlem
haarlem
haarlem
haarlem
haarlem

Vestigingsmanager de heer Snabel en zijn deskundige verkoopteam heten u van harte welkom bij BCC Haarlem. Deze BCC winkel is gevestigd in het uitstekend bereikbare winkelcentrum Winkelhart Schalkwijk.

Stuur een email naar deze winkel: haarlem@bcc.nl

Over de winkel

BCC biedt u de beste service tegen de beste prijs. Dat is zeker, ook in Haarlem. De winkel in Winkelhart Schalkwijk heeft een oppervlakte van 700 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen. Of u nu een wasmachine, een nieuwe LED TV of een tablet zoekt, bij BCC Haarlem helpen onze verkopers u met advies op maat bij het maken van de juiste keuze. En wilt u nog even over uw aankoop nadenken? Dan kunt u dat doen onder het genot van een lekker kopje koffie in onze koffiecorner.

Vernieuwde inbouwstudio

Deze winkel heeft een vernieuwde demonstratieruimte voor inbouwapparatuur. Hier kunt u nu nog meer modellen bekijken en vergelijken. Onze gespecialiseerde verkoopadviseurs adviseren u graag over de juiste inbouwapparatuur voor uw bestaande of nieuwe keuken, over de uitgebreide installatieservice van BCC en over onze inmeetservice bij u thuis.

Op voorraad?

Als je wilt weten of een product bij BCC Haarlem voorradig is, dan kun je dit gemakkelijk controleren op de desbetreffende productpagina.

Wacht nadat je besteld hebt wel altijd de afhaalbevestiging af die wij je per e-mail toezenden.

In de buurt

BCC Haarlem maakt deel uit van Winkelhart Schalkwijk. U vindt verschillende winkels in de directe omgeving, zoals H&M ICI Paris, Xenos, Leemans, WE en de Hema.

Met de auto

Komt u met de auto? Dan kunt u het best parkeren in de parkeergarage Schalkwijk. U betaalt hier € 0,50 per uur voor de eerste 3 uur dat u parkeert. U bereikt Winkelhart Schalkwijk het eenvoudigst via de Europaweg.

Met het openbaar vervoer

BCC Haarlem is goed bereikbaar met de bus. U kunt gebruikmaken van lijn 3, 7, 9, 73, 300 en N30. De dichtstbijzijnde bushaltes zijn Schalkwijk Centrum en Andalusië. Kijk op 9292.nl voor een actueel reisadvies.

Lever bij ons je lege cartridges en oude mobiele telefoons in

BCC is en werkt milieubewust. Je kunt daarom ook in onze winkel terecht om je lege cartridges en oude mobiele telefoons in te leveren. Wij zorgen ervoor dat de materialen duurzaam worden hergebruikt. Met de opbrengst steunen we Stichting AAP, die deze bijdrage gebruikt om mishandelde en verwaarloosde apen en andere exotische diersoorten een beter leven te geven.

Beoordeling door klanten: 8,8 (5992 beoordelingen)