Heerlen

BCC winkel Heerlen
Vestigingsmanager de heer Snijders en zijn deskundige verkoopteam heten je van harte welkom bij BCC Heerlen. De winkel bevindt zich op de eerste verdieping van Shoppingcenter 't Loon.
  • 7 dagen per week geopend
  • Onze productspecialisten helpen je graag bij het maken van de beste keuze
  • Installatieservice op maat

Openingstijden

Vandaag 11:00 - 18:00 uur
Morgen 09:30 - 18:00 uur
Woensdag 09:30 - 18:00 uur
Donderdag 09:30 - 21:00 uur
Vrijdag 09:30 - 18:00 uur
Zaterdag 09:30 - 17:00 uur
Zondag 12:00 - 17:00 uur

Adres

Homeruspassage 13
6411AX Heerlen

Vraag over je bestelling? Vermeld svp je ordernummer

Locatie BCC Heerlen

Bereikbaarheid

Auto

Kom je met de auto? Dan kan je het beste parkeren bij Q Park 't Loon. Shoppingcentre 't Loon bevindt zich aan de N281.

Plan mijn route op Google Maps

Openbaar Vervoer

BCC Heerlen bevindt zich op iets meer dan 10 minuten lopen van NS-Station Heerlen. Shoppingcentre 't Loon is goed bereikbaar met de bus. U kunt van vrijwel alle buslijnen gebruik maken. De dichtstbijzijnde halte is 'Stadsschouwburg'.

Plan mijn reis op 9292.nl

Service in de winkel

Ontdek de voordelen van Essent: tot €175,- kassakorting

Met Essent kan je zowel thuis energie besparen, als in de winkel geld besparen op je aankoop. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Niet bij ons! Wij bieden je de mogelijkheid om 3 jaar stroom & gas af te sluiten bij Essent, waarbij je tot € 175,- korting ontvangt op je aankoop bij BCC. Kom snel bij ons langs voor een gratis energieadvies. Wij helpen je graag!

Op voorraad of bestellen in deze winkel?

Als je wilt weten of een product in onze winkel voorradig is, dan kun je dit gemakkelijk controleren op de productpagina van het product wat je zoekt.

Om zeker te zijn dat het product voor jou klaar ligt kan je het product ook direct bestellen. Wacht nadat je besteld hebt wel altijd de afhaalbevestiging af die wij je per e-mail toezenden.

Lever bij ons je lege cartridges en oude mobiele telefoons in

Heb jij thuis ook nog een lade vol met lege cartridges of oude mobiele telefoons? Lever deze dan bij ons in! Wij zorgen ervoor dat de materialen duurzaam worden hergebruikt. En het mooie is met de opbrengst steunen we de CliniClowns om kwetsbare mensen een waardevol geluksmoment te bezorgen.