Welkom bij BCC Hoogeveen

Openingstijden

Maandag 13:00-18:00 uur
Dinsdag 09:30-18:00 uur
Woensdag 09:30-18:00 uur
Donderdag 09:30-18:00 uur
Vrijdag 09:30-21:00 uur
Zaterdag 09:30-17:00 uur
Zondag Gesloten

Koopzondagen en afwijkende openingstijden

zaterdag 27 april Gesloten
Locatie BCC BCC Hoogeveen

Data by OpenStreetMap.org contributors under CC BY-SA 2.0 license.

Adres

BCC Hoogeveen

Hoofdstraat 40
7901JR Hoogeveen

Contact via de klantenservice

020 334 88 88

Maandag t/m vrijdag van 8.00-21.00 uur
en op zaterdag van 9.00-17.00 uur

Winkelinformatie

Hoogeveen

hoogeveen
hoogeveen
hoogeveen

Vestigingsmanager de heer Kleefman en zijn deskundige verkoopteam heten u van harte welkom bij BCC Hoogeveen. U vindt deze BCC winkel in het centrum van Hoogeveen, aan de Hoofdstraat.

Stuur een email naar deze winkel: hoogeveen@bcc.nl

Over de winkel

BCC biedt u de beste service tegen de beste prijs. Dat is zeker, ook in Hoogeveen. De ruime winkel aan de Hoofdstraat is geheel gelijkvloers en heeft een oppervlakte van 1000 vierkante meter. Of u nu een wasmachine, een nieuwe LED TV of een tablet zoekt, bij BCC Hoogeveen helpen onze verkopers u met advies op maat bij het maken van de juiste keuze. En wilt u nog even over uw aankoop nadenken? Dan kunt u dat doen onder het genot van een lekker kopje koffie in onze koffiecorner.

Ontdek de voordelen van Essent

In dit filiaal bieden wij je de mogelijkheid om nu 3 jaar stroom & gas af te sluiten bij Essent, je ontvangt tot 150,- korting op je aankoop bij BCC! Zo bespaar je thuis op energie én in de winkel op je aankoop bij BCC. Kom snel langs bij ons filiaal en vraag de Essent adviseur voor meer informatie. Wij helpen je graag!

Op voorraad?

Als je wilt weten of een product bij BCC Hoogeveen voorradig is, dan kun je dit gemakkelijk controleren op de desbetreffende productpagina.

Wacht nadat je besteld hebt wel altijd de afhaalbevestiging af die wij je per e-mail toezenden.

In de buurt

BCC is gevestigd in het centrum van Hoogeveen, in het voetgangersvriendelijke gedeelte van de Hoofdstraat. U vindt verschillende winkels in de omgeving, waaronder Pearl, Start People en Blokker.

Met de auto

Komt u met de auto? Dan kunt u vlakbij parkeren in de straat achter de Hoofdstraat (kosten € 1,50 per uur).

Met het openbaar vervoer

BCC Hoogeveen bevindt zich op ca. 10 minuten lopen van NS station Hoogeveen. De dichtstbijzijnde bushalte is Tamboerpassage. Hier stoppen de lijnen 2, 27, 30, 33, 36 en 37. Kijk op 9292.nl voor een actueel reisadvies.

Lever bij ons je lege cartridges en oude mobiele telefoons in

BCC is en werkt milieubewust. Je kunt daarom ook in onze winkel terecht om je lege cartridges en oude mobiele telefoons in te leveren. Wij zorgen ervoor dat de materialen duurzaam worden hergebruikt. Met de opbrengst steunen we Stichting AAP, die deze bijdrage gebruikt om mishandelde en verwaarloosde apen en andere exotische diersoorten een beter leven te geven.

Beoordeling door klanten: 8,8 (5992 beoordelingen)