Hoorn

BCC winkel Hoorn
Vestigingsmanager de heer Pakkoo en zijn deskundige verkoopteam heten je van harte welkom bij BCC Hoorn. De winkel is gevestigd in het uitstekend bereikbare winkelgebied Hof van Hoorn.
  • Bekijk de mooiste inbouwoplossingen in onze inbouwstudio
  • 7 dagen per week geopend
  • Ervaar alle slimme oplossingen voor thuis in onze Smart home omgeving
  • Onze productspecialisten helpen je graag bij het maken van de beste keuze
  • Installatieservice op maat

Openingstijden

Vandaag 13:00 - 18:00 uur
Morgen 09:30 - 18:00 uur
Woensdag 09:30 - 18:00 uur
Donderdag 09:30 - 21:00 uur
Vrijdag 09:30 - 18:00 uur
Zaterdag 09:30 - 17:00 uur
Zondag 12:00 - 17:00 uur

Adres

Dr. C.J.K. van Aalstweg 12B
1625NV Hoorn Winkelgebied Hof van Hoorn

Vraag over je bestelling? Vermeld svp je ordernummer

Locatie BCC Hoorn

Bereikbaarheid

Auto

Kom je met de auto? Dan kan je bij winkelgebied 'Hof van Hoorn' gratis parkeren. Je bereikt het winkelgebied door op de A7 afslag Hoorn te nemen. Houd op de provincialeweg (N506) richting Hoorn rechts aan en sla na 1100 meter linkaf de Dr. C.J.K. van Aalstweg op.

Plan mijn route op Google Maps

Openbaar Vervoer

BCC Hoorn bevindt zich op loopafstand van NS station Hoorn. Per bus is winkelgebied 'Hof van Hoorn' bereikbaar met lijn 49 naar Hoogwoud (halte Dedemstraat/Keern).

Plan mijn reis op 9292.nl

Service in de winkel

Overzichtelijke inbouwstudio

Kom onze inbouw apparaten bekijken in onze overzichtelijke inbouwstudio. Hier kun je op je gemak verschillende modellen bekijken en met elkaar vergelijken. Heb je vragen, dan kun je uiteraard terecht bij onze gespecialiseerde verkoopadviseurs. Zij adviseren je graag over de juiste inbouwapparatuur voor je bestaande of nieuwe keuken, de uitgebreide installatieservice van BCC en onze inmeetservice bij jou thuis.

Ontdek de mogelijkheden van een Smart home

Een Smart home maakt je leven leuker, makkelijker en slimmer. Je kunt bijvoorbeeld vanuit de supermarkt in je koelkast kijken, de verlichting dimmen zonder van je bank af te komen, het alarm inschakelen terwijl je de deur al uit bent, of vanaf je vakantiebestemming gauw een blik op je huis werpen met de IP camera. 

Ben je ook zo benieuwd hoe dit er in de praktijk uitziet? In onze winkel kun je dit zelf komen ervaren! In ons slimme huis laten we je zien hoe je de smart apparaten gebruikt en wat je ermee kan.

Kom dus gauw langs in onze winkel en vraag de productspecialist om een demonstratie. Wij helpen je graag!

Coffee Lab

“De lekkerste koffie!”. In onze Coffee Lab kun je helemaal opgaan in de wondere wereld van koffie. Probeer, ervaar en proef het zelf.

Ontdek de voordelen van Essent: tot €175,- kassakorting

Met Essent kan je zowel thuis energie besparen, als in de winkel geld besparen op je aankoop. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Niet bij ons! Wij bieden je de mogelijkheid om 3 jaar stroom & gas af te sluiten bij Essent, waarbij je tot € 175,- korting ontvangt op je aankoop bij BCC. Kom snel bij ons langs voor een gratis energieadvies. Wij helpen je graag!

Op voorraad of bestellen in deze winkel?

Als je wilt weten of een product in onze winkel voorradig is, dan kun je dit gemakkelijk controleren op de productpagina van het product wat je zoekt.

Om zeker te zijn dat het product voor jou klaar ligt kan je het product ook direct bestellen. Wacht nadat je besteld hebt wel altijd de afhaalbevestiging af die wij je per e-mail toezenden.

Lever bij ons je lege cartridges en oude mobiele telefoons in

Heb jij thuis ook nog een lade vol met lege cartridges of oude mobiele telefoons? Lever deze dan bij ons in! Wij zorgen ervoor dat de materialen duurzaam worden hergebruikt. En het mooie is met de opbrengst steunen we de CliniClowns om kwetsbare mensen een waardevol geluksmoment te bezorgen.