Welkom bij BCC Leeuwarden

Openingstijden

Maandag 10:00-18:00 uur
Dinsdag 10:00-18:00 uur
Woensdag 10:00-18:00 uur
Donderdag 10:00-21:00 uur
Vrijdag 10:00-21:00 uur
Zaterdag 10:00-18:00 uur
Zondag 12:00-17:00 uur

Koopzondagen en afwijkende openingstijden

zondag 28 april 12:00-17:00 uur
Locatie BCC BCC Leeuwarden

Data by OpenStreetMap.org contributors under CC BY-SA 2.0 license.

Adres

BCC Leeuwarden

Winkelpark de Centrale
De Centrale 24
8924CZ Leeuwarden

Contact via de klantenservice

020 334 88 88

Maandag t/m vrijdag van 8.00-21.00 uur
en op zaterdag van 9.00-17.00 uur

Winkelinformatie

Leeuwarden

leeuwarden
leeuwarden
leeuwarden
leeuwarden
leeuwarden

Vestigingsmanager de heer van Zandvoort en zijn deskundige verkoopteam heten u van harte welkom bij BCC Leeuwarden. Deze BCC winkel maakt deel uit van Winkelpark de Centrale.

Stuur een email naar deze winkel: leeuwarden@bcc.nl

Over de winkel

BCC biedt u de beste service tegen de beste prijs. Dat is zeker, ook in Leeuwarden. De ruime winkel in Winkelpark de Centrale heeft een oppervlakte van 1450 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen. Of u nu een wasmachine, een nieuwe LED TV of een tablet zoekt, bij BCC Leeuwarden helpen onze verkopers u met advies op maat bij het maken van de juiste keuze. En wilt u nog even over uw aankoop nadenken? Dan kunt u dat doen onder het genot van een lekker kopje koffie in onze koffiecorner.

Ontdek de voordelen van Essent

In dit filiaal bieden wij je de mogelijkheid om nu 3 jaar stroom & gas af te sluiten bij Essent, je ontvangt tot 150,- korting op je aankoop bij BCC! Zo bespaar je thuis op energie én in de winkel op je aankoop bij BCC. Kom snel langs bij ons filiaal en vraag de Essent adviseur voor meer informatie. Wij helpen je graag!

Op voorraad?

Als je wilt weten of een product bij BCC Leeuwarden voorradig is, dan kun je dit gemakkelijk controleren op de desbetreffende productpagina.

Wacht nadat je besteld hebt wel altijd de afhaalbevestiging af die wij je per e-mail toezenden.

In de buurt

BCC Leeuwarden maakt deel uit van de Winkelpark de Centrale. U vindt verschillende winkels in de directe omgeving, zoals Kwantum, Blokker, Bristol, Praxis, Action en Beter Bed.

Met de auto

Komt u met de auto? Dan kunt u bij de BCC Leeuwarden gratis parkeren. U vindt Winkelpark de Centrale iets ten zuiden van het stadion van Cambuur.

Met het openbaar vervoer

BCC Leeuwarden bevindt zich halverwege de NS-stations Leeuwarden en Camminghaburen. Winkelpark de Centrale is bereikbaar met de bus. U kunt gebruikmaken van de lijnen 3, 33 en 651. De dichtstbijzijnde bushalte is Franklinstraat. Kijk op 9292.nl voor een actueel reisadvies.

Lever bij ons je lege cartridges en oude mobiele telefoons in

BCC is en werkt milieubewust. Je kunt daarom ook in onze winkel terecht om je lege cartridges en oude mobiele telefoons in te leveren. Wij zorgen ervoor dat de materialen duurzaam worden hergebruikt. Met de opbrengst steunen we Stichting AAP, die deze bijdrage gebruikt om mishandelde en verwaarloosde apen en andere exotische diersoorten een beter leven te geven.

Beoordeling door klanten: 8,8 (5992 beoordelingen)