Roosendaal

BCC winkel Roosendaal
Vestigingsmanager de heer Gommeren en zijn deskundige verkoopteam heten je van harte welkom bij BCC Roosendaal. De winkel maakt deel uit van XL Shoppingmall GoStores Roosendaal.
  • Altijd gratis parkeren, direct voor de winkel!
  • Onze productspecialisten helpen je graag bij het maken van de beste keuze
  • Installatieservice op maat

Openingstijden

Vandaag 13:00 - 18:00 uur
Morgen 10:00 - 18:00 uur
Woensdag 10:00 - 18:00 uur
Donderdag 10:00 - 18:00 uur
Vrijdag 10:00 - 21:00 uur
Zaterdag 09:30 - 17:00 uur
Zondag 12:00 - 17:00 uur

Adres

Oostplein 17
4706NL Roosendaal

Vraag over je bestelling? Vermeld svp je ordernummer

Locatie BCC Roosendaal

Bereikbaarheid

Auto

BCC Roosendaal bevindt zich direct aan de A58 (afslag 23 Roosendaal Oost). De winkel is gevestigd in het winkelcentrum 'GoStores Roosendaal'. Het winkelcentrum beschikt over ruim 1000 parkeerplaatsen waar je gratis kunt parkeren.

Plan mijn route op Google Maps

Openbaar Vervoer

BCC Roosendaal is bereikbaar per bus. Onder meer de lijnenn 312, 2 en 1 stoppen in de buurt.

Plan mijn reis op 9292.nl

Service in de winkel

Overzichtelijke inbouwstudio

Kom onze inbouw apparaten bekijken in onze overzichtelijke inbouwstudio. Hier kun je op je gemak verschillende modellen bekijken en met elkaar vergelijken. Heb je vragen, dan kun je uiteraard terecht bij onze gespecialiseerde verkoopadviseurs. Zij adviseren je graag over de juiste inbouwapparatuur voor je bestaande of nieuwe keuken, de uitgebreide installatieservice van BCC en onze inmeetservice bij jou thuis.

Ontdek de voordelen van Essent: tot €175,- kassakorting

Met Essent kan je zowel thuis energie besparen, als in de winkel geld besparen op je aankoop. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Niet bij ons! Wij bieden je de mogelijkheid om 3 jaar stroom & gas af te sluiten bij Essent, waarbij je tot € 175,- korting ontvangt op je aankoop bij BCC. Kom snel bij ons langs voor een gratis energieadvies. Wij helpen je graag!

Op voorraad of bestellen in deze winkel?

Als je wilt weten of een product in onze winkel voorradig is, dan kun je dit gemakkelijk controleren op de productpagina van het product wat je zoekt.

Om zeker te zijn dat het product voor jou klaar ligt kan je het product ook direct bestellen. Wacht nadat je besteld hebt wel altijd de afhaalbevestiging af die wij je per e-mail toezenden.

Lever bij ons je lege cartridges en oude mobiele telefoons in

Heb jij thuis ook nog een lade vol met lege cartridges of oude mobiele telefoons? Lever deze dan bij ons in! Wij zorgen ervoor dat de materialen duurzaam worden hergebruikt. En het mooie is met de opbrengst steunen we de CliniClowns om kwetsbare mensen een waardevol geluksmoment te bezorgen.