Welkom bij BCC Rotterdam Alexandrium

Openingstijden

Maandag 11:00-18:00 uur
Dinsdag 10:00-18:00 uur
Woensdag 10:00-18:00 uur
Donderdag 10:00-18:00 uur
Vrijdag 10:00-21:00 uur
Zaterdag 10:00-17:00 uur
Zondag 12:00-17:00 uur

Koopzondagen en afwijkende openingstijden

zaterdag 27 april 12:00-17:00 uur
zondag 28 april 12:00-17:00 uur
Locatie BCC BCC Rotterdam Alexandrium

Data by OpenStreetMap.org contributors under CC BY-SA 2.0 license.

Adres

BCC Rotterdam Alexandrium

Meubelboulevard Alexandrium
Watermanweg 315
3067GA Rotterdam

Contact via de klantenservice

020 334 88 88

Maandag t/m vrijdag van 8.00-21.00 uur
en op zaterdag van 9.00-17.00 uur

Winkelinformatie

Rotterdam Alexandrium

rotterdam-alexandrium
rotterdam-alexandrium
rotterdam-alexandrium

Vestigingsmanager de heer Doruijter en zijn deskundige verkoopteam heten u van harte welkom bij BCC Rotterdam Alexandrium. U vindt deze BCC ruime winkel in Alexandrium Megastores in Rotterdam.

Stuur een email naar deze winkel: rotterdamalexandrium@bcc.nl

Over de winkel

BCC biedt u de beste service tegen de beste prijs. Dat is zeker, ook in Rotterdam Alexandrium. De ruime winkel in de Megastores heeft een oppervlakte van maar liefst 1400 vierkante meter. Of u nu een wasmachine, een nieuwe LED TV of een tablet zoekt, bij BCC Rotterdam Alexandrium helpen onze verkopers u met advies op maat bij het maken van de juiste keuze. In de winkel vindt u een unieke Samsung-wereld, een zeer uitvoerige koffie-opstelling en u kunt bij ons terecht voor een zeer uittgebreid aanbod aan DJ-gear. Daarnaast beschikt onze winkel in Alexandrium over een Multimedia Experience Center met de allernieuwste laptops, touchscreen computers en tablets. En wilt u nog even over uw aankoop nadenken? Dan kunt u dat doen onder het genot van een lekker kopje koffie in onze koffiecorner.

Ontdek de voordelen van Essent

In dit filiaal bieden wij je de mogelijkheid om nu 3 jaar stroom & gas af te sluiten bij Essent, je ontvangt tot 150,- korting op je aankoop bij BCC! Zo bespaar je thuis op energie én in de winkel op je aankoop bij BCC. Kom snel langs bij ons filiaal en vraag de Essent adviseur voor meer informatie. Wij helpen je graag!

Overzichtelijke inbouwstudio

Deze winkel heeft een overzichtelijke demonstratieruimte voor inbouwapparatuur. Hier kunt u verschillende modellen bekijken en vergelijken. Onze gespecialiseerde verkoopadviseurs adviseren u graag over de juiste inbouwapparatuur voor uw bestaande of nieuwe keuken, over de uitgebreide installatieservice van BCC en over onze inmeetservice bij u thuis.

Op voorraad?

Als je wilt weten of een product bij BCC Rotterdam Alexandrium voorradig is, dan kun je dit gemakkelijk controleren op de desbetreffende productpagina.

Wacht nadat je besteld hebt wel altijd de afhaalbevestiging af die wij je per e-mail toezenden.

In de buurt

BCC Rotterdam Alexandrium is gevestigd in het Megastores-gedeelte van winkelcentrum Alexandrium. In Alexandrium vindt u talloze winkels, van mode & sport tot beauty & verzorging, en van lifestyle & vrije tijd tot een uitgebreide keuze aan woonwinkels. Natuurlijk kunt u voor een hapje en een drankje ook terecht bij een van de vele restaurants.

Met de auto

Komt u met de auto? Alexandrium heeft verschillende overdekte parkeergarages, samen goed voor meer dan 2300 plekken. De dichtstbijzijnde garage is Qpark Megastores (180 plekken). U betaalt hier € 0,50 per 25 minuten voor de eerste 200 minuten. Daarna betaalt u € 1,50 per 25 minuten. U bereikt Alexandrium via afrit 16 (Prins Alexander) van de A20. Volg daarna de borden.

Met het openbaar vervoer

BCC Rotterdam Alexandrium is eenvoudig te bereiken via NS- en metrostation Rotterdam Alexander. Kijk op 9292.nl voor een actueel reisadvies.

Lever bij ons je lege cartridges en oude mobiele telefoons in

BCC is en werkt milieubewust. Je kunt daarom ook in onze winkel terecht om je lege cartridges en oude mobiele telefoons in te leveren. Wij zorgen ervoor dat de materialen duurzaam worden hergebruikt. Met de opbrengst steunen we Stichting AAP, die deze bijdrage gebruikt om mishandelde en verwaarloosde apen en andere exotische diersoorten een beter leven te geven.

Beoordeling door klanten: 8,8 (5992 beoordelingen)