Welkom bij BCC Tilburg

Openingstijden

Maandag 13:00-18:00 uur
Dinsdag 09:30-18:00 uur
Woensdag 09:30-18:00 uur
Donderdag 09:30-21:00 uur
Vrijdag 09:30-18:00 uur
Zaterdag 09:30-17:00 uur
Zondag 12:00-17:00 uur

Koopzondagen en afwijkende openingstijden

zaterdag 27 april 09:30-17:00 uur
zondag 28 april 12:00-17:00 uur
Locatie BCC BCC Tilburg

Data by OpenStreetMap.org contributors under CC BY-SA 2.0 license.

Adres

BCC Tilburg

winkelcentrum AaBe Fabriek Tilburg (Adres voor navigatie: Wethouder van Ierlantstraat)
AaBe-straat 58
5021AV Tilburg

Contact via de klantenservice

020 334 88 88

Maandag t/m vrijdag van 8.00-21.00 uur
en op zaterdag van 9.00-17.00 uur

Winkelinformatie

Tilburg

tilburg-boulevard
tilburg-boulevard
tilburg-boulevard
tilburg-boulevard
tilburg-boulevard
tilburg-boulevard
tilburg-boulevard

BCC helpt je verder, ook in onze winkel in Tilburg! Vestigingsmanager Stefan Ploeg en zijn team staan voor je klaar, of je nu al precies weet wat je zoekt of bij het bepalen van je keuze nog wel wat hulp kunt gebruiken. BCC Tilburg Boulevard maakt deel uit van winkelcentrum AaBe Fabriek Tilburg (voorheen Woonboulevard Leijpark) aan de Ringbaan Zuid. Kom je met de auto en gebruik je een navigatiesysteem? Voer dan als bestemming 'Wethouder van Ierlantstraat' in. De koffie én Team BCC staan voor je klaar!

Over de winkel

Onze ruime, overzichtelijke en inspirerende winkel in de AaBe Fabriek heeft een oppervlakte van bijna 1100 vierkante meter, verspreid over twee verdiepingen. Of je nu een wasmachine, een nieuwe LED TV of een tablet zoekt, bij BCC Tilburg Boulevard helpen wij je graag verder.

Stuur een email naar deze winkel: tilburg@bcc.nl

Ontdek de voordelen van Essent

In dit filiaal bieden wij je de mogelijkheid om nu 3 jaar stroom & gas af te sluiten bij Essent, je ontvangt tot 150,- korting op je aankoop bij BCC! Zo bespaar je thuis op energie én in de winkel op je aankoop bij BCC. Kom snel langs bij ons filiaal en vraag de Essent adviseur voor meer informatie. Wij helpen je graag!

Service en garantie

Op 1 februari 2015 nam BCC de Tilburgse winkel van Harense Smid over. Heb je te maken met een defect aan een product dat je voor de overname door BCC in Tilburg kocht, dan kun je voor service en garantie nu uiteraard bij ons terecht. Op deze pagina lees je hoe BCC jou verder helpt.

Op voorraad?

Als je wilt weten of een product bij BCC Tilburg voorradig is, dan kun je dit gemakkelijk controleren op de desbetreffende productpagina.

Wacht nadat je besteld hebt wel altijd de afhaalbevestiging af die wij je per e-mail toezenden.

In de buurt

BCC Tilburg Boulevard maakt deel uit van winkelcentrum AaBe Fabriek Tilburg (voorheen Woonboulevard Leijpark). Hier vind je verschillende woonwinkels, waaronder Leen Bakker, Praxis en Kwantum.

Met de auto

Kom je met de auto? Dan kun je voor de deur gratis parkeren. Gebruik je een navigatiesysteem? Voer dan als bestemming 'Wethouder van Ierlantstraat' in.

Met het openbaar vervoer

BCC Tilburg Boulevard is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op loopafstand stoppen de bussen 3 (halte Arriva) en 141 (halte Ringbaan Oost/Lourdesstraat). Kijk op 9292.nl voor een actueel reisadvies.

Lever bij ons je lege cartridges en oude mobiele telefoons in

BCC is en werkt milieubewust. Je kunt daarom ook in onze winkel terecht om je lege cartridges en oude mobiele telefoons in te leveren. Wij zorgen ervoor dat de materialen duurzaam worden hergebruikt. Met de opbrengst steunen we Stichting AAP, die deze bijdrage gebruikt om mishandelde en verwaarloosde apen en andere exotische diersoorten een beter leven te geven.

Beoordeling door klanten: 8,8 (5992 beoordelingen)