Welkom bij BCC Utrecht The Wall

Openingstijden

Maandag 10:00-21:00 uur
Dinsdag 10:00-21:00 uur
Woensdag 10:00-21:00 uur
Donderdag 10:00-21:00 uur
Vrijdag 10:00-21:00 uur
Zaterdag 10:00-18:00 uur
Zondag 12:00-17:00 uur

Koopzondagen en afwijkende openingstijden

zaterdag 27 april Gesloten
zondag 28 april 12:00-17:00 uur
Locatie BCC BCC Utrecht The Wall

Data by OpenStreetMap.org contributors under CC BY-SA 2.0 license.

Adres

BCC Utrecht The Wall

gelegen in winkelcentrum The Wall
Hertogswetering 179
3543AS Utrecht

Contact via de klantenservice

020 334 88 88

Maandag t/m vrijdag van 8.00-21.00 uur
en op zaterdag van 9.00-17.00 uur

Winkelinformatie

Utrecht The Wall

utrecht-the-wall
utrecht-the-wall
utrecht-the-wall
utrecht-the-wall
utrecht-the-wall
utrecht-the-wall
utrecht-the-wall
utrecht-the-wall
utrecht-the-wall
utrecht-the-wall

Vestigingsmanager de heer Timmers en zijn deskundige verkoopteam heten u van harte welkom bij BCC Utrecht The Wall. Deze BCC winkel is gevestigd in het uitstekend bereikbare winkelcentrum The Wall.

Stuur een email naar deze winkel: bcc.utrechtthewall@bcc.nl

Over de winkel

BCC biedt u de beste service tegen de beste prijs. Dat is zeker, ook in winkelcentrum Utrecht The Wall. De ruime winkel is geheel gelijkvloers en heeft een oppervlakte van maar liefst 1900 vierkante meter. Of u nu een wasmachine, een nieuwe LED TV of een tablet zoekt, bij BCC Utrecht The Wall helpen onze verkopers u met advies op maat bij het maken van de juiste keuze. En wilt u nog even over uw aankoop nadenken? Dan kunt u dat doen onder het genot van een lekker kopje koffie in onze koffiecorner.

Ontdek de voordelen van Essent

In dit filiaal bieden wij je de mogelijkheid om nu 3 jaar stroom & gas af te sluiten bij Essent, je ontvangt tot 150,- korting op je aankoop bij BCC! Zo bespaar je thuis op energie én in de winkel op je aankoop bij BCC. Kom snel langs bij ons filiaal en vraag de Essent adviseur voor meer informatie. Wij helpen je graag!

Op voorraad?

Als je wilt weten of een product bij BCC Utrecht The Wall voorradig is, dan kun je dit gemakkelijk controleren op de desbetreffende productpagina.

Wacht nadat je besteld hebt wel altijd de afhaalbevestiging af die wij je per e-mail toezenden.

In de buurt

Deze BCC winkel maakt deel uit van winkelcentrum The Wall. U vindt verschillende winkels in de directe omgeving, zoals ToysXL, Topshelf, McDonald's, Lego Store en WooN.

Met de auto

Komt u met de auto? Dan kunt u gebruikmaken van het parkeerdek of de parkeergarage (24 uur per dag geopend). In totaal zijn er 1250 parkeerplaatsen beschikbaar. De eerste twee uur parkeert u gratis, de kosten voor elk volgend uur bedragen € 1,00 per uur. U bereikt winkelcentrum The Wall via afslag 7 van de A2.

Met het openbaar vervoer

BCC Utrecht The Wall bevindt zich op iets meer dan 10 minuten lopen van NS-station Utrecht Leidsche Rijn. Bus 37 stopt bij het winkelcentrum (halte The Wall). Kijk op 9292.nl voor een actueel reisadvies.

Lever bij ons je lege cartridges en oude mobiele telefoons in

BCC is en werkt milieubewust. Je kunt daarom ook in onze winkel terecht om je lege cartridges en oude mobiele telefoons in te leveren. Wij zorgen ervoor dat de materialen duurzaam worden hergebruikt. Met de opbrengst steunen we Stichting AAP, die deze bijdrage gebruikt om mishandelde en verwaarloosde apen en andere exotische diersoorten een beter leven te geven.

Beoordeling door klanten: 8,8 (5992 beoordelingen)