Onze winkels zijn weer open! Het gevolg van de coronamaatregelen op onze services en jouw bestelling of installatie? Lees meer

Utrecht The Wall

BCC winkel Utrecht The Wall
Vestigingsmanager de heer Timmers en zijn deskundige verkoopteam heten je van harte welkom bij BCC Utrecht The Wall. De winkel is gevestigd in het uitstekend bereikbare winkelcentrum The Wall.
  • Bekijk de mooiste inbouwoplossingen in onze inbouwstudio
  • 7 dagen per week geopend
  • Onze productspecialisten helpen je graag bij het maken van de beste keuze
  • Installatieservice op maat

Openingstijden

Vandaag 10:00 - 17:00 uur
Morgen 12:00 - 17:00 uur
Maandag 10:00 - 18:00 uur
Dinsdag 10:00 - 18:00 uur
Woensdag 10:00 - 18:00 uur
Donderdag 12:00 - 17:00 uur
Vrijdag 10:00 - 20:00 uur

Adres

Hertogswetering 179
3543AS Utrecht gelegen in winkelcentrum The Wall

Vraag over je bestelling? Vermeld svp je ordernummer

Locatie BCC Utrecht The Wall

Bereikbaarheid

Auto

Kom je met de auto? Dan kan je gebruikmaken van het parkeerdek of de parkeergarage (24u per dag geopend). In totaal zijn er 1250 parkeerplaatsen beschikbaar. Je bereikt winkelcentrum 'The Wall' via afslag 7 van de A2.

Plan mijn route op Google Maps

Openbaar Vervoer

BCC Utrecht the Wall bevindt zicht op iets meer dan 10 minuten lopen van NS-station Utrecht Leidsche Rijn. Bus 37 stopt bij het winkelcentrum (halte The Wall).

Plan mijn reis op 9292.nl

Service in de winkel

Overzichtelijke inbouwstudio

Kom onze inbouw apparaten bekijken in onze overzichtelijke inbouwstudio. Hier kun je op je gemak verschillende modellen bekijken en met elkaar vergelijken. Heb je vragen, dan kun je uiteraard terecht bij onze gespecialiseerde verkoopadviseurs. Zij adviseren je graag over de juiste inbouwapparatuur voor je bestaande of nieuwe keuken, de uitgebreide installatieservice van BCC en onze inmeetservice bij jou thuis.

Ontdek de voordelen van Essent: tot €175,- kassakorting

Met Essent kan je zowel thuis energie besparen, als in de winkel geld besparen op je aankoop. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Niet bij ons! Wij bieden je de mogelijkheid om 3 jaar stroom & gas af te sluiten bij Essent, waarbij je tot € 175,- korting ontvangt op je aankoop bij BCC. Kom snel bij ons langs voor een gratis energieadvies. Wij helpen je graag!

Op voorraad of bestellen in deze winkel?

Als je wilt weten of een product in onze winkel voorradig is, dan kun je dit gemakkelijk controleren op de productpagina van het product wat je zoekt.

Om zeker te zijn dat het product voor jou klaar ligt kan je het product ook direct bestellen. Wacht nadat je besteld hebt wel altijd de afhaalbevestiging af die wij je per e-mail toezenden.

Lever bij ons je lege cartridges en oude mobiele telefoons in

Heb jij thuis ook nog een lade vol met lege cartridges of oude mobiele telefoons? Lever deze dan bij ons in! Wij zorgen ervoor dat de materialen duurzaam worden hergebruikt. En het mooie is met de opbrengst steunen we de CliniClowns om kwetsbare mensen een waardevol geluksmoment te bezorgen.