Veghel

BCC winkel Veghel
Vestigingsmanager de heer Cromsigt en zijn deskundige verkoopteam heten je van harte welkom bij BCC Veghel. De winkel maakt deel uit van winkelgebied de Poort van Veghel.
  • Altijd gratis parkeren, direct voor de winkel!
  • Onze productspecialisten helpen je graag bij het maken van de beste keuze
  • Installatieservice op maat

Openingstijden

Vandaag 09:30 - 18:00 uur
Morgen 09:30 - 18:00 uur
Vrijdag 09:30 - 21:00 uur
Zaterdag 09:30 - 17:00 uur
Zondag Gesloten
Maandag 11:00 - 18:00 uur
Dinsdag 09:30 - 18:00 uur

Adres

Poort van Veghel 4990
5466SB Veghel

Vraag over je bestelling? Vermeld svp je ordernummer

Locatie BCC Veghel

Bereikbaarheid

Auto

Kom je met de auto? Dan kan je bij BCC Veghel gratis voor de deur parkeren. De Poort van Veghel bevindt zich aan de A50 (afrit 10).

Plan mijn route op Google Maps

Openbaar Vervoer

BCC Veghel is bereikbaar met de bus. Je kan gebruikmaken van de lijnen 157, 305 en 306. De dichtstbijzijnde bushalte is Corridor. Deze is circa 5 minuten lopen van onze winkel.

Plan mijn reis op 9292.nl

Service in de winkel

Ontdek de voordelen van Essent: tot €175,- kassakorting

Met Essent kan je zowel thuis energie besparen, als in de winkel geld besparen op je aankoop. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Niet bij ons! Wij bieden je de mogelijkheid om 3 jaar stroom & gas af te sluiten bij Essent, waarbij je tot € 175,- korting ontvangt op je aankoop bij BCC. Kom snel bij ons langs voor een gratis energieadvies. Wij helpen je graag!

Op voorraad of bestellen in deze winkel?

Als je wilt weten of een product in onze winkel voorradig is, dan kun je dit gemakkelijk controleren op de productpagina van het product wat je zoekt.

Om zeker te zijn dat het product voor jou klaar ligt kan je het product ook direct bestellen. Wacht nadat je besteld hebt wel altijd de afhaalbevestiging af die wij je per e-mail toezenden.

Lever bij ons je lege cartridges en oude mobiele telefoons in

Heb jij thuis ook nog een lade vol met lege cartridges of oude mobiele telefoons? Lever deze dan bij ons in! Wij zorgen ervoor dat de materialen duurzaam worden hergebruikt. En het mooie is met de opbrengst steunen we de CliniClowns om kwetsbare mensen een waardevol geluksmoment te bezorgen.