Welkom bij BCC Zierikzee

Openingstijden

Maandag 13:00-17:30 uur
Dinsdag 09:00-17:30 uur
Woensdag 09:00-17:30 uur
Donderdag 09:00-21:00 uur
Vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09:00-17:00 uur
Zondag Gesloten

Koopzondagen en afwijkende openingstijden

zaterdag 27 april Gesloten
Locatie BCC BCC Zierikzee

Data by OpenStreetMap.org contributors under CC BY-SA 2.0 license.

Adres

BCC Zierikzee

Varremarkt 2
4301ER Zierikzee

Contact via de klantenservice

020 334 88 88

Maandag t/m vrijdag van 8.00-21.00 uur
en op zaterdag van 9.00-17.00 uur

Winkelinformatie

Zierikzee

zierikzee
zierikzee
zierikzee
zierikzee
zierikzee
zierikzee
zierikzee
zierikzee

Vestigingsmanager de heer Verboven en zijn deskundige verkoopteam heten u van harte welkom bij BCC Zierikzee. Deze BCC winkel is gevestigd aan de Varremarkt, op de hoek met het Kerkhof, net buiten het gezellige centrum van Zierikzee.

Stuur een email naar deze winkel: zierikzee@bcc.nl

Over de winkel

BCC biedt u de beste service tegen de beste prijs. Dat is zeker, ook in Zierikzee. De compacte en overzichtelijke winkel aan de Varremarkt heeft een oppervlakte van 360 vierkante meter. Of u nu een wasmachine, een nieuwe LED TV of een tablet zoekt, bij BCC Zierikzee helpen onze verkopers u met advies op maat bij het maken van de juiste keuze.

Service en garantie

Tot 1 februari 2015 was deze winkel een filiaal van Mikro-Electro. Heeft u onverhoopt te maken met een defect aan een product dat u voor de overname door BCC in deze winkel kocht, dan kunt u voor service en garantie nu uiteraard bij ons terecht. Op deze pagina leest u wat BCC voor u kan doen.

Op voorraad?

Als je wilt weten of een product bij BCC Zierikzee voorradig is, dan kun je dit gemakkelijk controleren op de desbetreffende productpagina.

Wacht nadat je besteld hebt wel altijd de afhaalbevestiging af die wij je per e-mail toezenden.

In de buurt

Deze BCC winkel bevindt zich net buiten het gezellige oude centrum van de Zierikzee, vlak bij de kerk. In de directe omgeving vindt u verschillende restaurants en winkels, waaronder een Bike Total.

Met de auto

Komt u met de auto? Onze winkel ligt direct aan een parkeerterrein waar u uw auto tegen betaling kunt parkeren.

Met het openbaar vervoer

BCC Zierikzee is bereikbaar met de bussen 132 (halte Gemeentehuis) en 190 en 191 (halte De Wieken/Centrum). Deze haltes bevinden zich op ca. 150-200 meter van onze winkel. Kijk op 9292.nl voor een actueel reisadvies.

Lever bij ons je lege cartridges en oude mobiele telefoons in

BCC is en werkt milieubewust. Je kunt daarom ook in onze winkel terecht om je lege cartridges en oude mobiele telefoons in te leveren. Wij zorgen ervoor dat de materialen duurzaam worden hergebruikt. Met de opbrengst steunen we Stichting AAP, die deze bijdrage gebruikt om mishandelde en verwaarloosde apen en andere exotische diersoorten een beter leven te geven.

Beoordeling door klanten: 8,8 (5992 beoordelingen)