BCC Zoeterwoude

BCC winkel BCC Zoeterwoude
Vestigingsmanager de heer Pels en zijn deskundige verkoopteam heten je van harte welkom bij BCC Zoeterwoude. De winkel maakt deel uit van winkelgebied de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude-Rijndijk.
  • Altijd gratis parkeren, direct voor de winkel!
  • 7 dagen per week geopend
  • Ervaar alle slimme oplossingen voor thuis in onze Smart home omgeving
  • Altijd de beste prijs met de BCC prijsgarantie
  • Onze productspecialisten helpen je graag bij het maken van de beste keuze
  • Installatieservice op maat

Openingstijden

Vandaag 09:30 - 17:00 uur
Morgen 12:00 - 17:00 uur
Maandag 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag 09:30 - 18:00 uur
Woensdag 09:30 - 18:00 uur
Donderdag 09:30 - 21:00 uur
Vrijdag 09:30 - 18:00 uur

Adres

Hoge Rijndijk 311-B
2382AP Zoeterwoude-Rijndijk gelegen op de Rijneke boulevard

Vraag over je bestelling? Vermeld svp je ordernummer

Locatie BCC BCC Zoeterwoude

Bereikbaarheid

Auto

Kom je met de auto? Dan kan je op het parkeerterrein voor de deur gratis parkeren. De 'Rijneke Boulevard' bevindt zich aan de Hoge Rijndijk, tussen Leiden en Alphen (N11), vlakbij de Heineken brouwerij.

Plan mijn route op Google Maps

Openbaar Vervoer

BCC Zoeterwoude is bereikbaar met het openbaar vervoer. Je kan gebruik maken van de bussen 169 en 187, halte Zoeterwoude-Rd Rijneke boulevard.

Plan mijn reis op 9292.nl

Events

iRobot demonstratie

Maak kennis met de iRobot® en kom op zondag 1 en 15 december van 12.00 tot 17.00 uur naar de winkel.

Marshall speakers & headphones

Plug in. Tune out. Ontdek het unieke geluid van Marshall. Maak kennis met de stijlvolle en duurzame headphones en speakers. Ervaar het zelf en probeer op maandag 23 december van 13.00 tot 18.00 uur en dinsdag 24 december van 10.00 tot 17.00 uur.

Philips Airfryer

Met de Philips Airfryer maak je gemakkelijk en gezond een compleet ontbijt, een tosti voor de lunch of heerlijke verse friet. Dit gaat nu nog makkelijker met de accessoires uit het Airfryer Cadeau pakket dat je gratis ontvangt bij aankoop van een Airfryer XL of XXL. Benieuwd hoe gerechten uit de Airfryer smaken? Kom langs op zaterdag 14 december van 09.00 tot 18.00 uur en zondag 22 december van 09.00 tot 18.00 uur! 

Silk'n tandenborstel

Onderga een mini behandeling en ontdek de adembenemende resultaten van de Silk'n tandenborstel tijdens de in-store demonstratie op zaterdag 21 december van 10.00 tot 17.00 uur. 

Whirlpool combimagnetron

Dankzij de Crisp & Crisp-Fry functie kun je de knapperigste pizza, borrelhapjes of zoete baksels bereiden. Tijdens de demonstratie zal uitleg worden gegeven over de werking van het product en welke resultaten er mee te behalen zijn. Ervaar het zelf en probeer op zondag 22 december van 10.00 tot 17.00 uur.

Samsung tv

Met QLED beleef je iedere scène nog intenser. Kom het zelf ervaren in onze winkel op zaterdag 21 december van 11.00 tot 17.00, zondag 22 december van 12.00 tot 17.00 uur en op 23 en 24 december van 11.00 tot 17.00 uur. 

Service in de winkel

Overzichtelijke inbouwstudio

Kom onze inbouw apparaten bekijken in onze overzichtelijke inbouwstudio. Hier kun je op je gemak verschillende modellen bekijken en met elkaar vergelijken. Heb je vragen, dan kun je uiteraard terecht bij onze gespecialiseerde verkoopadviseurs. Zij adviseren je graag over de juiste inbouwapparatuur voor je bestaande of nieuwe keuken, de uitgebreide installatieservice van BCC en onze inmeetservice bij jou thuis.

Ontdek de mogelijkheden van een Smart home

Een Smart home maakt je leven leuker, makkelijker en slimmer. Je kunt bijvoorbeeld vanuit de supermarkt in je koelkast kijken, de verlichting dimmen zonder van je bank af te komen, het alarm inschakelen terwijl je de deur al uit bent, of vanaf je vakantiebestemming gauw een blik op je huis werpen met de IP camera. 

Ben je ook zo benieuwd hoe dit er in de praktijk uitziet? In onze winkel kun je dit zelf komen ervaren! In ons slimme huis laten we je zien hoe je de smart apparaten gebruikt en wat je ermee kan.

Kom dus gauw langs in onze winkel en vraag de productspecialist om een demonstratie. Wij helpen je graag!

Ontdek de voordelen van Essent: tot €175,- kassakorting

Met Essent kan je zowel thuis energie besparen, als in de winkel geld besparen op je aankoop. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Niet bij ons! Wij bieden je de mogelijkheid om 3 jaar stroom & gas af te sluiten bij Essent, waarbij je tot € 175,- korting ontvangt op je aankoop bij BCC. Kom snel bij ons langs voor een gratis energieadvies. Wij helpen je graag!

Op voorraad of bestellen in deze winkel?

Als je wilt weten of een product in onze winkel voorradig is, dan kun je dit gemakkelijk controleren op de productpagina van het product wat je zoekt.

Om zeker te zijn dat het product voor jou klaar ligt kan je het product ook direct bestellen. Wacht nadat je besteld hebt wel altijd de afhaalbevestiging af die wij je per e-mail toezenden.

DHL Servicepoint

DHL Pakket ophalen of retourneren? In al onze winkels bieden wij een Servicepoint waar we je graag verder helpen. 

Lever bij ons je lege cartridges en oude mobiele telefoons in

Heb jij thuis ook nog een lade vol met lege cartridges of oude mobiele telefoons? Lever deze dan bij ons in! Wij zorgen ervoor dat de materialen duurzaam worden hergebruikt. En het mooie is met de opbrengst steunen we de CliniClowns om kwetsbare mensen een waardevol geluksmoment te bezorgen.