Welkom bij BCC Zoeterwoude

Openingstijden

Maandag 13:00-18:00 uur
Dinsdag 09:30-18:00 uur
Woensdag 09:30-18:00 uur
Donderdag 09:30-21:00 uur
Vrijdag 09:30-18:00 uur
Zaterdag 09:30-17:00 uur
Zondag 12:00-17:00 uur

Koopzondagen en afwijkende openingstijden

zaterdag 27 april Gesloten
zondag 28 april 12:00-17:00 uur
Locatie BCC BCC Zoeterwoude

Data by OpenStreetMap.org contributors under CC BY-SA 2.0 license.

Adres

BCC Zoeterwoude

gelegen op de Rijneke boulevard
Hoge Rijndijk 311-B
2382AP Zoeterwoude-Rijndijk

Contact via de klantenservice

020 334 88 88

Maandag t/m vrijdag van 8.00-21.00 uur
en op zaterdag van 9.00-17.00 uur

Winkelinformatie

Zoeterwoude

zoeterwoude
zoeterwoude
zoeterwoude

Vestigingsmanager de heer Pels en zijn deskundige verkoopteam heten u van harte welkom bij BCC Zoeterwoude. Deze BCC winkel maakt deel uit van winkelgebied de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude-Rijndijk.

Stuur een email naar deze winkel: zoeterwoude@bcc.nl

Over de winkel

BCC biedt u de beste service tegen de beste prijs. Dat is zeker, ook in Zoeterwoude-Rijndijk. De zeer ruime winkel in winkelgebied de Rijneke Boulevard heeft een oppervlakte van maar liefst 2100 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen. Of u nu een wasmachine, een nieuwe LED TV of een tablet zoekt, bij BCC Zoeterwoude helpen onze verkopers u met advies op maat bij het maken van de juiste keuze. Dit filiaal is Apple authorised reseller en heeft een voordeelhoek met aantrekkelijk geprijsde witgoed-producten. En wilt u nog even over uw aankoop nadenken? Dan kunt u dat doen onder het genot van een lekker kopje koffie in onze koffiecorner.

Demonstraties

Samsung QLED TV

Beleef iedere F1 actie nog intenser met de QLED tv’s van Samsung. Dankzij de hogere contrasten, het diepere zwart en heldere wit zie je details die je nooit eerder hebt gezien.
Ervaar het racen als een echte F1 coureur. Neem plaats in de Play Seat van Samsung en race zelf. Kom naar de winkel op donderdag 18 april van 14.00 tot 20.00 uur, vrijdag 19 april van 14.00 tot 18.00 uur, zaterdag 20 april van 14.00 tot 17.00 uur en maandag 22 april van 12.00 tot 17.00 uur en race als een F1 coureur!

Ontdek de voordelen van Essent

In dit filiaal bieden wij je de mogelijkheid om nu 3 jaar stroom & gas af te sluiten bij Essent, je ontvangt tot 150,- korting op je aankoop bij BCC! Zo bespaar je thuis op energie én in de winkel op je aankoop bij BCC. Kom snel langs bij ons filiaal en vraag de Essent adviseur voor meer informatie. Wij helpen je graag!

Ontdek de mogelijkheden van een Smart home

In ons filiaal in Zoeterwoude hebben we als eerste in Nederland een compleet Smart home nagebouwd.

Een Smart home maakt je leven makkelijker. Je kunt op afstand in je koelkast kijken, de verlichting inschakelen, als je van huis bent het alarm inschakelen of nog even een blik op je huis werpen met de IP camera. Dit klinkt wellicht nog wat onbekend, daarom kun je bij BCC Zoeterwoude nu zelf de mogelijkheden ervaren, proeven, voelen en proberen. In ons Smart home tonen we jou op een duidelijke, informatieve en leuke manier diverse Smart home toepassingen waaronder beveiliging, verlichting, muziek en gezondheid. Precies zoals je het thuis zou gebruiken.

Kom snel langs bij ons filiaal in Zoeterwoude en vraag de productspecialist om een demonstratie. Wij helpen je graag!

Vernieuwde inbouwstudio

Deze winkel heeft een vernieuwde demonstratieruimte voor inbouwapparatuur. Hier kunt u nu nog meer modellen bekijken en vergelijken. Onze gespecialiseerde verkoopadviseurs adviseren u graag over de juiste inbouwapparatuur voor uw bestaande of nieuwe keuken, over de uitgebreide installatieservice van BCC en over onze inmeetservice bij u thuis.

Op voorraad?

Als je wilt weten of een product bij BCC Zoeterwoude voorradig is, dan kun je dit gemakkelijk controleren op de desbetreffende productpagina.

Wacht nadat je besteld hebt wel altijd de afhaalbevestiging af die wij je per e-mail toezenden.

In de buurt

BCC Zoeterwoude maakt deel uit van winkelgebied Rijneke Boulevard. Hier vindt u onder meer vestigingen van Bristol, Leen Bakker, Kwantum, Seats & Sofa's, Xenos en Action.

Met de auto

Komt u met de auto? Dan kunt u op het parkeerterrein voor de deur gratis parkeren. De Rijneke Boulevard bevindt zich aan de Hoge Rijndijk, tussen Leiden en Alphen, vlak bij de Heineken brouwerij.

Met het openbaar vervoer

BCC Zoeterwoude is bereikbaar met het openbaar vervoer. U kunt gebruikmaken van de bussen 169, 186 en 187, halte Rijneke Boulevard.

Lever bij ons je lege cartridges en oude mobiele telefoons in

BCC is en werkt milieubewust. Je kunt daarom ook in onze winkel terecht om je lege cartridges en oude mobiele telefoons in te leveren. Wij zorgen ervoor dat de materialen duurzaam worden hergebruikt. Met de opbrengst steunen we Stichting AAP, die deze bijdrage gebruikt om mishandelde en verwaarloosde apen en andere exotische diersoorten een beter leven te geven.

Beoordeling door klanten: 8,8 (5992 beoordelingen)