Black Friday deals bij BCC
een weekend vol voordeel!

De Black Friday gekte is helemaal losgebarsten! Met nu nóg meer Black Friday producten profiteer je van kortingen tot wel 40%. Wat dacht je bijvoorbeeld van korting op geselecteerde Bose, HP, Acer en Samsung producten? Shop gauw en scoor jouw Black Friday items hier!

BLACK FRIDAY koopavond nu nóg meer afgeprijsde producten!

Donderdag exclusief in onze winkels van 19.00-21.00 uur

Kom donderdag 28 november van 19.00-21.00 uur naar onze exclusieve koopavond in jouw dichtsbijzijnde BCC winkel! Wij hebben dan nóg meer Black Friday producten toegevoegd met hoge kortingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van korting op geselecteerde Bose, HP, Acer en Samsung producten? Kom ook en profiteer als eerste van deze Black Friday deals.

Black Friday deals bij BCC
een week vol voordeel!

25 november tot en met 1 december 2019

Tijdens deze Black Friday week strooien we flink met hoge kortingen op bijna alle producten in ons assortiment. Ja, je leest het goed! En omdat al onze prijzen net zo laag, of zelfs lager zijn dan die van de concurrent, weet je zeker dat je nergens in Nederland een betere aanbieding vindt. Dus ben je nu op zoek naar een nieuwe televisie, telefoon, tablet, of wasmachine; deze Black Friday week is hét moment om bij BCC toe te slaan.

Populaire Black Friday Deals

Doe mee en win!

Maak kans op een Rowenta steelstofzuiger t.w.v. 399,-

Hou je van aanbiedingen en wil je niet het risico lopen er één te missen? Meld je dan snel aan voor onze nieuwsbrief. Dan ontvang je wekelijks de beste deals van BCC rechtstreeks in je inbox. Bovendien maak je kans op een Rowenta Air Force Flex steelstofzuiger t.w.v. 399,-!

Kies nu voor Click en Collect en geniet direct van jouw bestelde Black Friday item!

Je bestelt je product online en haalt 'm binnen 1 uur al op in jouw dichtsbijzijnde winkel. Dat is nog eens makkelijk!

Populaire Black Friday cate­gorieën

De Black Friday warming-up is begonnen!

Vrijdag 22 tot en met zondag 24 november

Black Friday deals, een week vol voordeel!

Maandag 25 november tot en met 2 december 2019

Tijdens de Black Friday week van BCC gaan we flink strooien met hoge kortingen op bijna alle producten in ons assortiment. Ja, je leest het goed! En omdat al onze prijzen net zo laag, of zelfs lager zijn dan die van de concurrent, weet je zeker dat je nergens in Nederland een betere aanbieding vindt. Dus ben je nu op zoek naar een nieuwe televisie, telefoon, tablet of wasmachine; deze Black Friday week is hét moment om bij BCC toe te slaan.

Blijf op de hoogte

Hou je van aanbiedingen? Dan zit je goed op Black Friday bij BCC

Houd deze pagina in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van de spectaculaire kortingen die we gaan geven. Hier plaatsen we regelmatig nieuws over Black Friday en Cyber Monday BCC-acties en hier vind je de links naar alle aanbiedingen. Wil je niet het risico lopen een aanbieding te missen? Schrijf je dan nu in om de Black Friday BCC berichten in je mailbox te ontvangen.

Populaire product­categorieën

Wat is Black Friday?

Black Friday is ontstaan in Amerika. Het is de dag na het familiefeest Thanksgiving, een nationale feestdag in de Verenigde Staten. Op die 'zwarte vrijdag' gaan bijna alle Amerikanen tegelijk shoppen om hun kerstcadeautjes in te slaan, vooral omdat er dan hoge kortingen gegeven worden. Het is een massaal koopjes-evenement dat langzamerhand ook in Europa steeds bekender wordt. BCC heeft zich al helemaal aangepast aan deze Amerikaanse traditie, want wij houden van voordeel.