Let op! Er is een 'BCC' phishingmail in omloop. Lees meer

Black Friday bij BCC!

In de week van 27 november 2020

Tijdens Black Friday strooien we flink met hoge kortingen op bijna alle producten in ons assortiment. Ja, je leest het goed! En omdat al onze prijzen net zo laag, of zelfs lager zijn dan die van de concurrent, weet je zeker dat je nergens in Nederland een betere aanbieding vindt. Eind november profiteer je bij enorm veel Black Friday producten van kortingen tot wel 40%. Dus ben je op zoek naar een nieuwe televisie, telefoon, tablet, of wasmachine; Black Friday 2020 is hét moment om bij BCC toe te slaan. 

Voor wie niet kan wachten

Kun je nog niet wachten op de Black Friday koopjes van BCC? Dan kun je natuurlijk altijd terecht op onze actiepagina of bekijk de actuele BCC folder. Want BCC heeft altijd goede aanbiedingen en leuke acties voor je.

Alle acties  BCC folder 

Black Friday blijft natuurlijk het perfecte moment om jezelf en anderen te verwennen met apparaten die je al lang wilde hebben. Net als de Amerikanen kun je tijdens BCC Black Friday je inkopen doen voor de kerst. Maar ook Sinterklaas houdt van BCC-voordeel, dus noteer 27 november 2020 nu alvast in je agenda!

Wat is Black Friday?

Black Friday is een massaal koopjes-evenement dat inmiddels niet meer weg te denken is uit Nederland. De oorsprong van Black Friday ligt echter in Amerika. Het is de dag na het familiefeest Thanksgiving, een van de belangrijke nationale feestdagen in de Verenigde Staten. Op die 'zwarte vrijdag' gaan bijna alle Amerikanen tegelijk shoppen om hun kerstcadeautjes in te slaan, vooral omdat er dan hoge kortingen gegeven worden. BCC heeft al sinds een paar jaar deze Amerikaanse traditie omarmd, want wij houden net als jij van voordeel.