Black Friday deals bij BCC
een weekend vol voordeel!

De Black Friday gekte is helemaal losgebarsten! Met nu nóg meer Black Friday producten profiteer je van kortingen tot wel 40%. Wat dacht je bijvoorbeeld van korting op geselecteerde Bose, HP, Acer en Samsung producten? Shop gauw en scoor jouw Black Friday items hier!


Voor wie niet kan wachten

Kun je nog niet wachten op de Black Friday koopjes van BCC? Dan kun je natuurlijk altijd terecht op onze actiepagina of bekijk de actuele BCC folder. Want BCC heeft altijd goede aanbiedingen en leuke acties.

Black Friday blijft natuurlijk het perfecte moment om jezelf en anderen te verwennen met apparaten die je al lang wilde hebben. Net als de Amerikanen kun je tijdens BCC Black Friday je inkopen doen voor de Kerst. Maar ook Sinterklaas houdt van BCC-voordeel, dus noteer 27 november 2020 in je agenda!

 

Black Friday deals bij BCC
een week vol voordeel!

In de week van 27 november 2020

Tijdens deze Black Friday week strooien we flink met hoge kortingen op bijna alle producten in ons assortiment. Ja, je leest het goed! En omdat al onze prijzen net zo laag, of zelfs lager zijn dan die van de concurrent, weet je zeker dat je nergens in Nederland een betere aanbieding vindt. Dus ben je nu op zoek naar een nieuwe televisie, telefoon, tablet, of wasmachine; deze Black Friday week is hét moment om bij BCC toe te slaan.

Black Friday deals, een week vol voordeel!

In de Black Friday week van 27 november 2020

Tijdens de Black Friday week van BCC gaan we flink strooien met hoge kortingen op bijna alle producten in ons assortiment. Ja, je leest het goed! En omdat al onze prijzen net zo laag, of zelfs lager zijn dan die van de concurrent, weet je zeker dat je nergens in Nederland een betere aanbieding vindt. Dus ben je nu op zoek naar een nieuwe televisie, telefoon, tablet of wasmachine; deze Black Friday week is hét moment om bij BCC toe te slaan.


Blijf op de hoogte

Wie van aantrekkelijke aanbiedingen houdt zit goed op Black Friday BCC. Houd deze pagina in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van de spectaculaire kortingen die we gaan geven. Hier plaatsen we regelmatig nieuws over Black Friday en Cyber Monday BCC-acties en hier vind je de links naar alle aanbiedingen. Wil je niet het risico lopen een aanbieding te missen? Schrijf je dan nu in om de Black Friday BCC berichten in je mailbox te ontvangen.

Meld je nu aan

 

Wat is Black Friday?

Black Friday is ontstaan in Amerika. Het is de dag na het familiefeest Thanksgiving, een nationale feestdag in de Verenigde Staten. Op die 'zwarte vrijdag' gaan bijna alle Amerikanen tegelijk shoppen om hun kerstcadeautjes in te slaan, vooral omdat er dan hoge kortingen gegeven worden. Het is een massaal koopjes-evenement dat langzamerhand ook in Europa steeds bekender wordt. BCC heeft zich al helemaal aangepast aan deze Amerikaanse traditie, want wij houden van voordeel.