Logitech Driving Force Shifter

Vergelijk prijzen van € 60 tot € 60 van 1 winkels. De laagste prijs voor de Logitech Driving Force Shifter vind je bij Coolblue.
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 60,-

Productomschrijving

De Driving Force Shifter is ontworpen voor de Driving Force-racesturen G29 (voor PS4 en pc) en G920 (voor Xbox One en pc) om je ervaring met de nieuwste console- en pc-racegames te verrijken. Voeg de Driving Force-pook toe aan de set-up van je racestuur om je raceconsole compleet te maken voor een nog realistischere ervaring.


Gebouwd om te racen

Met een stevige stalen aandrijfas en hoogwaardige materialen is de Driving Force Shifter gemaakt voor precisieracen en duurzame betrouwbaarheid. De kop en het voetstuk zijn bekleed met hoogwaardig, met de hand gestikt leer, waardoor de look en feel vergelijkbaar zijn met die van een high-performance racepook, zodat jij profiteert van comfort en duurzaamheid.


Zes versnellingen via korte schakelgang

De versnellingspook met 'H'-patroon en zes versnellingen klikt stevig in elke versnelling en kan soepel worden ingedrukt om achteruit te rijden. De pook is ontworpen voor soepele, nauwkeurige versnellingsovergangen in haarspeldbochten én op rechte stukken.


Stevige bevestiging

Dankzij duurzame, ingebouwde klemmetjes kan de Driving Force-pook stevig aan een tafel of raceconsole worden bevestigd om verschuiven of wankelen tijdens agressieve manoeuvres te minimaliseren.

Lees meer

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.