Siemens Was-droogcombinatie

Siemens staat bekend om zijn innovatieve producten, zo ook met de was-droogcombinaties. Deze zijn uitgerust met een iQdrive motor. Dit is een nieuw type motor dat stiller, energiezuiniger, en slijtvast is. Deze motor is zo betrouwbaar dat je 10 jaar garantie hebt op de motor. Daarnaast zijn de machines ook extra snel dankzij de varioSpeed wassen ze tot 65% sneller en beschikken ze over een SuperKort 15 wasprogramma die je was al in 15 minuten schoon wast. Daarnaast is kan je ook nog handmatig de droogtempratuur en de centrifugesnelheid aanpassen.

Vergelijk Siemens was-droogcombinaties

9 Siemens was-droogcombinaties gevonden

Gekozen filters

Products

Producten laden..
Bol.com
Siemens iQ500 WN54G205NL - Was-droogcombinatie - 10.5/6 kg - 1400 rpm
€999,00
Budgetplan
Siemens WK14D543EU
€1.338,00
Bol.com
Siemens WN34A100NL - iQ300 - Was-droogcombinatie
€829,00
Vergelijk 3 winkels
EP
Siemens WN54G2A7NL iQ500 was-droogcombinatie
€1.199,00
Coolblue
Siemens WN34A100EU - 8/5 kg
★★★★★
★★★★★
9 reviews   Uitleg
4.4 op basis van 9 reviews
X
Hoe verzamelen we reviews?

Wij verzamelen het gemiddelde reviewcijfer van de partner waar het product wordt verkocht. We updaten het reviewcijfer net als onze prijzen meerdere keren per dag.

€919,00
Vergelijk 3 winkels
Bol.com
Siemens iQ500 WK14D542EU Inbouw Was-droogcombinatie Voorbelading Wit E
€1.267,40
Vergelijk 4 winkels
Bol.com
Siemens WK14D543EU
€1.103,82
Vergelijk 2 winkels
Bol.com
Siemens WN34A100EU - iQ300 - Was-droogcombinatie - ENG display
€919,00
Vergelijk 3 winkels
Bol.com
Siemens WN44G200EU - iQ500 - Was-droogcombinatie - ENG display
€1.199,99
Vergelijk 2 winkels

Waarom kiezen voor een was-droogcombinatie

Met een was-droogcombinatie heb je een wasmachine en een droger in een. Hiermee kan je alleen wassen, alleen drogen, maar ook een gecombineerd programma draaien. Het grootste voordeel van een van de combinatie is dat je ruimte bespaart. Je hebt maar een apparaat nodig in plaats van twee. Daarnaast kan je een was en droogprogramma direct achter elkaar laten draaien, waardoor je was klaar is als je na een dag werken thuis komt. Een klein nadeel is dat je niet evenveel was kan drogen als dat je kan wassen. Dit betekend dat je dus minder was moet wassen als je een gecombineerd programma wilt draaien óf je moet je was er uit halen en in twee delen drogen. Ook zijn over het algemeen een losse wasmachine en warmtepompdroger energiezuiniger dan een was-droogcombinatie.


Was-droogcombinaties Siemens

Met een was-droogcombinatie van Siemens geniet je van de luxe van volledige wasverzorging, zonder dat je veel ruimte nodig hebt. Deze moderne wasdrogers zijn net zo groot als traditionele voorlader wasmachines en zorgen niet alleen voor perfect schone maar ook geleidelijk gedroogde was. Met het grote display en duidelijke bediening regel je eenvoudig de programma's voor beide processen: wassen en drogen. De was-droogcombinaties van Siemens zijn voorzien van sensoren die de belading scherp in de gaten houden en stemmen daar het wasprogramma op af, zodat ieder kledingstuk de juiste behandeling krijgt.

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.