AEG Tafelmodel Koelkast

Koelruimte voor voedingswaren of drank komt altijd van pas. Ben je op zoek naar een handige koelkast voor je keuken, garage of studio? Neem dan zeker een kijkje bij de tafelmodel koelkasten van AEG. Op deze pagina vind je alle modellen. Heb je een vraag over één van de producten? Onze medewerkers helpen je graag verder!

Vergelijk AEG tafelmodel koelkasten

5 AEG tafelmodel koelkasten gevonden

Gekozen filters

Products

Producten laden..
AEG
AEG Koelkast vrijstaand 84.5 cm RTB415E2AW
• Vrijstaand
• Energieklasse: E
€399,00
Vergelijk 3 winkels
AEG
AEG Koelkast vrijstaand 155 cm RKB333E2DW
• Vrijstaand
• Energieklasse: E
€649,00
Vergelijk 5 winkels
De Witgoed Outlet
AEG SKB588D1AS inbouwkoelkast (D. 873 mm hoog. wit)
€599,00
Vergelijk 3 winkels
Bol.com
AEG RTB411D2AW EcoLine - Tafelmodel koelkast
€471,00
Vergelijk 2 winkels
Bol.com
AEG RTB415E2AW - Tafelmodel koelkast vrijstaand - 146 l - Wit
€494,00
Vergelijk 3 winkels

Handige opties bij tafelmodel koelkasten van AEG

Tafelmodel koelkasten van AEG hebben altijd handige opties. De draairichting van de deur veranderen? Een toestel met vriesvak of liever zonder vriezer? Het kan allemaal! In de vriesvakken berg je je diepvriesmaaltijden en enkele ingevroren verpakkingen in. Ze bevinden zich bovenaan in het toestel, goed afgesloten van het koelgedeelte met een handige deur. Een vriesvak bij dit type koelkast is ideaal om een aantal kleinere porties voeding te bewaren of om bijvoorbeeld steeds ijsblokjes bij de hand te hebben.


Functioneel design en compacte afmetingen

Met compacte afmetingen en een functioneel design is de verhouding tussen de buitenafmetingen en de maximale opbergruimte uitstekend. De afmetingen van de tafelmodel koelkasten voldoen altijd aan standaard normen en zo plaats je ze gemakkelijk in je studio, garage of atelier. De bediening en de instelling van de temperatuur doe je met een handige draaiknop. Onderaan is een lade voorzien waarin je verse groenten kunt opbergen.


Benut het maximale oppervlak

Bij koelkasten van AEG gebruik je het volledige oppervlak van de legplateaus. Bovendien neem je deze leggers gemakkelijk uit het toestel om ze schoon te maken. Ook kun je ze op een hoogte plaatsen die je zelf verkiest. De toestellen zijn bovendien ook zeer stil. Je zult niet opschrikken van het geluid, of je ze nu in je keuken plaatst of bijvoorbeeld in een studio. Kortom, ben je op zoek naar een tafelmodel koelkast met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Bij AEG ben je in dit geval alleszins verrast door het gebruiksgemak en de energiezuinigheid!


BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.