Hoover wijnkoelkast HWC25360DL

Bewaar je favoriete wijnen altijd op de juiste temperatuur met de Hoover HWC25360DL. Dit model beschikt over een ruimte voor … meer

Zet op verlanglijst
€ 419,00
15 dagen

Wijnkoelkasten bij BCC

Een echte wijnliefhebber kan niet zonder een wijnkoelkast. Je wil voor je favoriete wijnen alleen het beste. Voor de smaak is het uiterst belangrijk om je wijnen op de juiste temperatuur te bewaren. In een wijnkoelkast kan je de temperatuur perfect regelen. Je kiest die temperatuur waarop jij je wijn wil laten rijpen of waarop je hem wil serveren. Daarnaast beperkt de koelkast trillingen en houdt ze dankzij een UV-filter het zonlicht tegen. Ook de luchtvochtigheid word geoptimaliseerd zodat jouw wijnen in uitstekende omstandigheden bewaard worden. Je kan kiezen voor een groter of kleiner model, afhankelijk van de ruimte die je beschikbaar hebt en hoeveel wijnflessen je wil opbergen. De meeste koelkasten hebben twee aparte zones. Voor elke zone kan je een andere temperatuur instellen. Zo kan je zowel witte als rode wijnen op de ideale temperatuur bewaren.

Het assortiment wijnkoelkasten bij BCC

Op zoek naar een wijnkoelkast? Dan vind je bij BCC verschillende modellen. Binnen ons assortiment vindt je vast en zeker de koelkast die bij je past. Heb je veel wijnflessen die je koestert? We hebben koelkasten waar tot 127 flessen in passen. Er zijn ook kleinere modellen voor ongeveer 70 flessen. Dankzij speciale led-verlichting heb je bij onze modellen een goed overzicht van wat er in je kast zit, zonder dat de temperatuur de hoogte wordt ingejaagd. Je kan onze modellen makkelijk en eenvoudig vergelijken op vlak van energieverbruik, temperatuurzones, het aantal schappen, de kleur en materiaal. Er zit vast een koelkast tussen die jouw wensen vervult!