Indesit Vaatwasser

Bij BCC vind je ruime keuze uit Indesit vaatwassers. Indesit staat niet alleen bekend om zijn betaalbare huishoudelijke apparaten, ook voor eenvoudige bediening ben je bij dit merk aan het goede adres. In het assortiment vind je diverse exemplaren met een verscheidenheid aan functies. Allemaal hebben ze één ding gemeen: je borden, bestek, glazen en pannen worden moeiteloos goed gereinigd.

Vergelijk Indesit vaatwassers

2 Indesit vaatwassers gevonden

Gekozen filters

Products

Producten laden..
Welhof
Indesit Dio3t131fe Inbouwvaatwasser 60cm
€449,00
Expert
Indesit D2I HD526 A
• Inbouw
€429,00
Vergelijk 2 winkels

Betaalbare efficiëntie in de keuken

Degelijk design met een bescheiden prijskaartje

Een Indesit vaatwasser biedt je betaalbare efficiëntie. Als je een vaatwasser nodig hebt die doet wat hij moet doen, dan is Indesit het perfecte merk voor jou. De modellen hebben een bescheiden prijskaartje en zijn tegelijk zeer degelijk en betrouwbaar. Indesit legt de focus op de essentie van het apparaat. Zo beschik je over alles wat je nodig hebt in een vaatwasser, zonder te betalen voor onnodige extra's.


Betrouwbaar en gebruiksvriendelijk

Indesit helpt je huishouden een handje

Een vaatwasser schaf je aan voor meer gemak in huis. Indesit weet dat je daarom moet kunnen rekenen op je apparatuur. Vaatwassers van Indesit zijn dan ook stuk voor stuk zeer betrouwbaar. Bovendien staan vaatwassers van dit Italiaanse merk bekend om hun hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. De apparaten zijn eenvoudig te bedienen doordat de ontwerpers achter het merk goed hebben nagedacht over hoe hun producten gebruikt worden. Gebruiksvriendelijk betekent voor Indesit tevens een apparaat wat er mooi uitziet. Indesit vaatwassers kun je inbouwen in iedere keuken, zodat je rust en overzicht creëert. Zodra je de vaatwasser opent, word je blij verrast door het moderne Italiaanse design van de vaatwasser.


Praktisch design

Bespaar tijd en moeite dankzij functionaliteiten zoals startuitstel

Vaatwassers besparen je een hoop tijd en moeite. De praktische oplossingen van Indesit zijn speciaal gebouwd om dit principe. Met ruim 60 jaar ervaring weet de Italiaanse fabrikant waar echt behoefte aan is. Zo zijn de meeste modellen voorzien van uitgestelde startfunctie. Wil je de vaatwasmachine bijvoorbeeld graag 's nachts laten draaien om te profiteren van daltarieven op je energierekening? Je zet de vaat klaar wanneer het jou uitkomt en kiest zelf een startijd.


BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.