Salora 47FRT60BL diepvriezer Vrijstaand 60 l F Zwart

Vergelijk prijzen van € 199 tot € 199 van 1 winkels. De laagste prijs voor de Salora 47FRT60BL diepvriezer Vrijstaand 60 l F Zwart vind je bij Bol.com.
Aanbod winkels
Alleen op voorraad
Winkel Staat Prijs Naar webshop
Nieuw € 199,-

Productomschrijving

Veel vriesruimte hebben is ontzettend handig. De 47FRT60WH is een 47 cm tafelmodel vriezer met een volume van 60 liter. Deze vriezer beschikt over 1 lade en 2 kleppen en heeft een vriescapaciteit van 6kg per 24 uur. Met de draaiknop in de vriezer is het mogelijk om de temperatuur in te stellen van -12 tot -20. Je kunt de draairichting van de deur omwisselen, zodat deze in iedere ruimte past. Deze vrieskast werkt in een omgeving vanaf 16°C.


Compacte vrieskast

De Salora heeft 1 lade en 2 kleppen die gezamenlijk voor een netto capaciteit van 60 liter zorgen, je hebt dus voldoende ruimte om bevroren levensmiddelen op te slaan voor een klein huishouden. Dankzij de transparante lade en kleppen heb je altijd goed zicht op je ingevroren levensmiddelen.


Verwisselbare deurscharniering

Elke ruimte is anders en vaak is er een gewenste draairichting van de deur om de deur te openen. De Salora 47FRT60WH heeft een verwisselbare deurscharniering. Met de mogelijkheid om de draairichting van de deur te kiezen, past het apparaat perfect in elke gewenste ruimte.


Plus- en minpunten

🟢 Vries levensmiddelen snel in dankzij een invriescapaciteit van 6kg/24u.

🟢 Vind levensmiddelen makkelijk terug in drie transparante lades.

🟢 Door de verwisselbare deurscharniering past deze vriezer in elke ruimte.

🔴 Dit model heeft geen No Frost waardoor je deze vriezer eens in de zoveel tijd moet ontdooien.

🔴 Dit model heeft geen snelvriesfunctie om het invriezen een boost te geven.

Lees meer

Specificaties

BCC.nl gaat door

BCC Logo

In september 2023 werd nationaal bekend dat BCC definitief failliet werd verklaard. Snel daarna zijn alle voorraden verkocht en zijn de winkels en het personeel door collega bedrijven overgenomen.

In maart 2024 is het merk BCC en de bijbehorende website overgenomen door AMBIN BV, een Nederlands e-commerce bedrijf dat sterke merken en internet concepten opzet of door ontwikkelt.

Bij BCC kun je vanaf nu terecht om elektronica en witgoed te vergelijken. Geen directe verkoop of fysieke winkels. Wel de juiste keuze tegen de beste prijs.

Zoals de BCC formule dus nog steeds luidt: Don't worry, buy happy.